„Žalgirio“ treneriai atsakė į žurnalistų klausimus 0

Šiandien, gegužės 6 d., 13 val. A.Sabonio krepšinio mokykloje, Pašilės g. 39a, įvyko spaudos konferencija. Pirmojoje dalyje į žurnalistų klausimus apie komandos pasirengimą LKL finalams atsakė Kauno “Žalgirio” komandos vyriausias treneris Antanas Sireika ir trenerio asistentas Gintaras Krapikas. Kalbėdami apie komandos pasiruošimą LKL finalinei serijai, treneriai pirmiausia pasidžiaugė, kad visi pagrindiniai žaidėjai yra sveiki ir galės žaisti pirmosiose rungtynėse šeštadienį. Pasak A.Sireikos, „komandos viena kitą bei abi arenas puikiai pažįsta, todėl aikštelės pranašumas neturės lemiamos įtakos. Svarbiausiai yra geras psichologinis pasiruošimas bei fizinis pasirengimas. Kova laukia labai atkakli, todėl svarbu, kurios komandos žaidėjai bus išsaugoję daugiau jėgų“. Į klausimą kiek rungtynių bus sužaista finalo serijoje ir kokį rezultatą prognozuotų, treneris atsakė „niekada rezultatų neprognozuoju. O rungtynių žaisim tiek, kiek reikės, kad „Žalgiris“ laimėtų“.

Antroje spaudos konferencijos dalyje Lietuvos žiniasklaidos atstovams buvo oficialiai pristatyta naujausia dainininkų Lino Adomaičio ir Simonos Jakubėnaitės daina „I Love U„, įrašyta kartu su Kauno “Žalgirio” legionieriumi Tanoka Beard’u. Lietuvos atstovai praėjusiame Eurovizijos konkurse džiaugėsi, kad pavyko sėkmingai įgyvendinti šį projektą, kuris buvo jų planuose jau senai. Tiek Linas, tiek Simona buvo maloniai nustebinti krepšininko profesionalumu. „Mums nereikėjo daryti daugybės įrašų, kad galėtume įrašyti idealų dainos variantą. Visas procesas vyko labai sklandžiai ir tikrai greitai“, – sakė Linas Adomaitis. Tanoka Beard’as, kuriam tai buvo pirmasis oficialiai paties įdainuotas kūrinys, dėkojo dainininkams už galimybę dainuoti kartu. „Aš dievinu muziką ir esu Lino bei Simonos gerbėjas, todėl man tikrai labai malonu ir tuo pačiu didelė garbė dainuoti kartu su jais“ – sakė Tanoka Beard’as. Į klausimą ar sutiktų įrašyti dar vieną muzikos kūrinį, žalgirietis atsakė „Nors tikrai nesu profesionalus dainininkas, tačiau man šis projektas labai patiko. Jei jie man pasiūlys dar kartą padaryti ką nors panašaus, kodėl ne.“

Į spaudos konferenciją susirinkę žurnalistai turėjo galimybę pažiūrėti trumpą vaizdo klipą iš įrašų studijos, kur ir buvo įrašyta daina „I Love U“, bei galėjo vieni pirmųjų išgirsti šį kūrinį. Visi dalyviai gavo dovanų po diską su naujos dainos įrašu ir su dainininkų bei krepšininko parašais.

Komentarai