Linas ir Simona įrašė dainą su Tanoka Beard’u 0

Praėjusią savaitę atlikėjai Linas Adomaitis ir Simona Jakubėnaitė kartu su savo geru bičiuliu, Kauno “Žalgirio” krepšininku Tanoka Beard’u įrašė dainą “I Love U” netrukus pasirodysiančiam debiutiniam albumui.

Vienas geriausių pasaulyje šio sezono vidurio puolėjų jau senokai simpatizuoja šiems atlikėjams. Dar pernai, kai Linas ir Simona ruošėsi Eurovizijos konkursui, jį “užkabino” dueto dainos “Whats Happened to Your Love?” “bedroom” (miegamojo) versija, įrašyta r’n’b stiliumi – krepšininkas ją išgirdo viename koncerte. “Žalgirio” krepšininkas su malonumu priėmė pasiūlymą įrašyti vasarišką dainą kartu su Lietuvos duetu.

Dainos “I Love U” priešistorė prasidėjo prieš septynerius metus. “Vienas bičiulis, sukūręs žodžius bene garsiausiam mano buvusios grupės L PLIUS hitui “Ar tu ją matei?”, taip pat eurovizinei mudviejų su Simona dainai “What’s Happened to Your Love?”, parašė eiles naujai dainai “Vasara, kurios nebūna”. Tą kartą eilėraštis liko stalčiuje, tačiau neseniai “atkapsčiau” šį tekstą ir kartu su broliu Marijumi (Basanov) sėdome kurti dainą”, – pasakojo Linas. Buvo atliktos ir nežymios dainos žodžių korekcijos – buvo sukurti net penki priedainiai. “Įdomiausia, kad studijoje apsilankęs Tanoka išsirinko mano sukurtą priedainio tekstą. Būtent atsižvelgdami į šį priedainį – dainą “pakrikštijome” nauju pavadinimu: “I Love U”, – sakė L.Adomaitis.

“Žalgirio” krepšininkas, kuris nėra naujokas muzikos pasaulyje (JAV sėkmingai veikia jo įkurta hip hopo muzikos leidykla “Dub Dub Records”) rimtai ruošėsi dainos įrašui. Pirmą kartą apsilankęs įrašų studijoje, jis atidžiai klausėsi kūrinį, ir, linguodamas į taktą, paprašė prodiuserių duoti jam kelias dienas pasiruošti savo partijos įrašui.

Po kelių dienų duetas ir krepšininkas vėl susitiko studijoje. “Kai Tanoka atsistojo prie mikrofono ir ėmė repuoti, visi studijoje buvę žmonės susižvalgė – jo žemas, sodrus ir merginoms seksualus balso tembras skambėjo ypač “vežančiai”, – sakė L.Adomaitis.

“I Love U” jau šiandien, gegužės 6-ąją, bus grojama per radijo stotį M-1. Ją išgirsti galės ir krepšinio mėgėjai, gegužės 7-ąją, šeštadienį, apsilankę Kauno sporto halėje, kur vyks pirmosios LKL finalo rungtynės tarp Kauno “Žalgirio” ir Vilniaus “Lietuvos ryto”.

“I Love U” bus įrašyta birželio pradžioje pasirodysiančiame debiutiniame Lino ir Simonos albume, kurį išleis leidybinė įmonė “Koja Records Group”. Jame taip pat bus publikuotos jau klausytojų pamėgtos dainos: “Mamai”, kartu su Hokshila įrašytas “Pasaulis gražus”, “Vėjas man pasakė”, “Albino laiškas”, o taip pat ir su Ruslana įdainuota “Fight for Love and Freedom”.

Nuotrauka iš asmeninio Lino Adomaičio archyvo.

Komentarai