Daina „I Love U“ sulaukė milžiniško susidomėjimo 0

Praėjusį savaitgalį pristatyta Lino ir Simonos kartu su Kauno “Žalgirio” vidurio puolėju Tanoka Beard’u įrašyta daina “I Love U” sulaukė milžiniško susidomėjimo.

Spaudos konferencijoje, per kurią buvo pristatyta daina, žalgirietis kuklinosi, teigdamas, kad jis, nors ir myli muziką, tačiau nėra nei muzikantas, nei reperis. Tačiau jo “repavimas” muzikos mėgėjų buvo įvertintas ypač gerai.

„Aš dievinu muziką ir esu Lino bei Simonos gerbėjas, todėl man tikrai labai malonu ir tuo pačiu didelė garbė dainuoti kartu su jais“, – sakė Tanoka Beard’as. Į klausimą, ar sutiktų įrašyti dar vieną kūrinį, žalgirietis atsakė: „Aš esu krepšininkas ir visos mano mintys sukoncentruotos būtent į tai, tačiau jei Linas ir Simona ateityje man pasiūlys dar kartą padaryti ką nors panašaus, kodėl gi ne.“

Praėjusį penktadienį “I Love U” pradėjo groti radijo stotis M-1, o šeštadienį ši Lino Adomaičio bei jo brolio Marijaus sukurta daina nuskambėjo ir prieš pirmąsias LKL finalo rungtynes Kauno sporto halėje.

Tuo metu kai per Halės garsiakalbius skambėjo “I Love U”, Tanoka Beard’as kartu su kitais Kauno “Žalgirio” krepšininkais apšilinėjo aikštelėje. “Buvo smagu matyti, kaip Tanoka sureagavo, išgirdęs kūrinį – jis porą kartų atsisuko į mus, šyptelėjo ir linktelėjo galvą, tarsi sakydamas: “Viskas gerai”, – pasakojo Linas Adomaitis.

Halėje dar nenutilus paskutiniams dainos garsams, Lino ir Simonos telefonai pradėjo kaisti nuo nepertraukiamo skambučių ir žinučių srauto. “Skambino ir radijo stočių laidų vedėjai, ir bičiuliai, ir nepažįstamieji, nežinia iš kur “atkasę” mūsų telefonų numerius. Pagyrų ir Tanokai skirtų komplimentų prisiklausėme turbūt pusmečiui į priekį, – juokėsi duetas. – Be to, kiekvienas skambinantysis vis pasiteiraudavo, kada ši daina bus išleista. Galiu nuraminti visus dainos “I Love U” gerbėjus – ji bus įrašyta mūsų debiutiniame albume, pasirodysiančiame jau birželio mėnesį”.

Nors vieno geriausių šio sezono pasaulio centro puolėjo ir lietuvių dueto dienotvarkės pastaruoju metu ypač užimtos, tačiau jie randa laiko susitikti ir pabendrauti. “Pirmadienį, po treniruotės, Tanoka buvo užsukęs pas mus į svečius, parodėme jam nuotraukas iš savo naujos foto sesijos. Paskui nuvažiavome pas jį – didžiulį įspūdį paliko Tanokos fonoteka, kurioje radome ir porą mums ypač įdomių plokštelių. O vėliau nuvažiavome papietauti ir, kirsdami kepsnius, kalbėjomės apie viską – tolimesnį bendradarbiavimą, muziką, krepšinį, gyvenimą. Tanoka iš tiesų yra betarpiška asmenybė, – pasakojo Linas ir Simona. – Jis prasitarė, kad labai norėtų nuvažiuoti į Nidą, tad, jei išpuls kokia laisva diena po įtemptų LKL varžybų maratono, būtinai kartu nulėksime į gražiausią Lietuvos kampelį”.

Paruošta pgal „BOMBONEŠIS EKSTRA“

Komentarai