Žalgiriečių sutikimas Kauno Rotušės aikštėje 0

Vakar po oficialaus LKL čempionato uždarymo Vilniuje, „Reval Lietuva“ viešbutyje, Kauno Rotušės aikštėje LKL čempionus pasitiko daugiatūkstantinė minia aistruolių.

21 val. 45 min. autobusu, lydimu policijos ekipažo, Kauno “Žalgirio” krepšininkai pajudėjo link miesto širdies, kur vyko baigiamasis “Kauno dienų” koncertas. Komandos autobusui sunkiai prasibrovus pro aistruolių minią po “Rebelheart” dainos “Ant kalno mūrai”, ant scenos užlipo žalgiriečiai nešini LKL čempionų taure. Trečią kartą iš eilės LKL čempionų žiedus iškovojusią “Žalgirio” komandą pasveikino Kauno miesto meras Arvydas Garbaravičius.

Komandos vyriausias treneris Antanas Sireika padėkojo visiems “Žalgirio” fanams ir žaidėjams už gražiai pabaigtą sezoną ir ta proga Kauno miesto merui įteikė čempioniškus “Žalgirio” marškinėlius. A.Sabonio „Žalgirio“ krepšinio centro valdybos pirmininko pavaduotojas Gediminas Navikauskas taip pat padėkojo visiems ištikimiausiems komandos sirgaliams ir rėmėjams bei pasveikino Kauno miestą su šia pergale, merui padovanodamas iš deimandų, platinos ir aukso pagamintą „Žalgirio“ 60-mečio jubiliejui skirtą ženkliuką.

Po šių sveikinimų į sceną įsiveržė ilgai lauktas ir sparčiai populiarėjantis TRIO: Linas, Simona ir Tanoka, kurie atliko savo dainą “I Love U”. Ši daina radijo stoties “M-1” topuose šią savaitę užkopė į pirmąją vietą! Skambant dainai fone ant didelio ekrano buvo rodomos LKL ir BBL finalinių kovų įspūdingiausios akimirkos. Visa Rotušės aikštė “ėjo iš proto”!

Koncertą vainikavo įspūdingas fejerverkas, po kurio Kauno miesto meras visą čempionų komandą pakvietė į restoraną “Medžiotojų užeiga” pakelti taurę šampano už Kauną ir “Žalgirį”.

Mindaugo Kavaliausko nuotraukos
Light.lt

Komentarai