“I Love U” skina pirmuosius populiarumo vaisius 0

Neseniai Lino ir Simonos kartu su Kauno “Žalgirio” krepšininku Tanoka Beard’u įrašyta daina “I Love U” jau skina pirmuosius populiarumo vaisius – šią savaitę viename seniausių ir labiausiai vertinamų radijo stoties “M-1” “Top 40” šis kūrinys užėmė pirmąją vietą. Ne ką mažesniu įvertinimu tapo ir publikos reakcija per vakar laikinosios sostinės Rotušės aikštėje vykusį “Kauno dienų” renginį, kuriame buvo pagerbti LKL čempionais tapę žalgiriečiai. Šiame renginyje Linas ir Simona kartu su Tanoka Beard’u atliko sparčiai išpopuliarėjusią “I Love U”. Tanokai pradėjus repuoti savo partiją, daugiatūkstantinė minia sukėlė milžiniškas ovacijas, o Lino ir Simonos atliekamą priedainį kartu su atlikėjais dainavo mintinai.

Tiesa, Tanoka Beard’as po savaitgalio įvykių gausos buvo nusprendęs sekmadienio vakarą praleisti namuose, tačiau Linas ir Simona jį įkalbėjo kartu padainuoti išgarsėjusį kūrinį. “Ačiū, kad ištempėte mane iš namų – dainuodamas scenoje labai “pasikroviau”. Publika buvo tiesiog neįtikėtina”, – po koncerto Linui ir Simonai, o taip pat juos šiltai sutikusiai publikai dėkojo T.Beard’as.

“Kartais nebuvo įmanoma girdėti, ką dainuojame – daugiatūkstantinė publika garsiau už mus traukė priedainį, o po dainos galingai skandavo “Ačiū” geriausiai Lietuvos krepšinio komandai”, – dalinosi įspūdžiais L.Adomaitis.

Beje, be “I Love U”, praėjusią savaitę į populiarių radijo stočių “Radiocentro” bei “Lietaus” topų viršūnę užkopė dar vienas Lino ir Simonos kūrinys “Albino laiškas”.

Ir “I Love U”, ir “Albino laiškas” bus įrašytos debiutiniame Lino ir Simonos albume “I Love U”, kurį leidybos kompanija “Koja Records Group” išleis birželio mėnesį.

Parengta pagal „Bambonešis Ekstra“

Komentarai