Vaizdo klipe – Lino ir Tanokos varžytuvės dėl Simonos meilės 0

Krepšinio aikštelėje – dainininkas Linas Adomaitis prieš vieną naudingiausių šio sezono pasaulio krepšininkų Tanoką Beardą. Tokį vaizdą netrukus galės išvysti Lietuvos televizijų žiūrovai, kai po kelių savaičių bus baigtas montuoti ir televizijos kanalus pasieks žaibiškai išpopuliarėjusios Lino ir Simonos kartu su Kauno “Žalgirio” krepšininku įrašytos dainos “I Love U” vaizdo klipas.

„Tai dokumentinio pobūdžio kūrinys, kuriame užfiksuotos įdomiausios Lino, Simonos ir Tanokos draugystės akimirkos – atlikėjus filmavome jų namuose, kelionėse, krepšinio aikštelėje, koncertuose bei įrašų studijoje“, – pasakojo dabar montuojamo vaizdo klipo režisierius Kęstas Bražiūnas.

„Tai linksma istorija apie tai, kaip mes su Linu – du geri bičiuliai – įsimylime tą pačią merginą – Simoną, ir visaip stengiamės ją apžavėti, pasirodydami prieš ją geriau vienas už kitą, – apie vaizdo klipo “I Love U” siužetą pasakojo krepšininkas. – Simona nepalenkiama ir liepa mums išsiaiškinti jėgas krepšinio aikštelėje. Po įtemptos kovos įveikiu Liną, Simona jau beveik mano rankose, bet sąžinė neleidžia išduoti draugo. Tada ir atskleidžiu Linui paslaptį – rungtynes jam laimėti sutrukdė šukuosena. Tad vaizdo klipo siužetas iš krepšinio aikštelės persikelia į kirpyklą”.

„Joje ir buvo nufilmuoti vieni smagiausių šios istorijos vaizdų. Tanoka, kirpykloje įkūnijęs profesionalų kirpėją, žirklėmis dailina Lino šukuoseną, kuri galiausiai virsta madinga afro stiliaus ševeliūra”, – prisiminusi filmavimą juokėsi Simona, vis tik nepanorėjusi atskleisti, kaip baigiasi Lino ir Tanokos varžytuvės dėl jos palankumo.

Daina “I Love U”, jau antrą savaitę iš eilės besipuikuojanti pirmoje M-1 “Top 40” vietoje, bus įrašyta netrukus pasirodysiančiame debiutiniame Lino ir Simonos albume, kuris vadinsis lygiai taip pat, kaip ir populiarusis kūrinys – “I Love U”.

Parengta pagal „Bombonešis„.

Komentarai