V.Ginevičius sumainė aukso žiedus su ilgamete drauge 0

Kauno „Žalgirio“ komandoje sumažėjo viengungių. Šeštadienį vestuves atšventė 27 metų LKL čempionų ekipos įžaidėjas Vidas Ginevičius. Jo išrinktoji – 25 metų kaunietė Agnė Gabdankaitė. Pora aukso žiedus sumainė Kauno rotušėje.

Vidas su Agne susipažino Juodkrantėje. Vasarą jis dažnai lankydavosi pas pajūryje gyvenantį brolį. Prieš septynerius metus krepšininkas, beviešėdamas pas brolį, pamatė Agnę, kuri jam iš karto krito į akį. „Ilgai draugavome, įsitikinome, kad vienas kitam tinkame, panašūs mūsų charakteriai“, – sakė V.Ginevičius.

Jaunieji didelių vestuvių nekėlė, į pokylį, vykusį užmiesčio sodyboje, pakvietė 40 svečių. Krepšininką ir jo išrinktąją atvyko pasveikinti ir du žalgiriečiai – Dainius Šalenga bei Simonas Serapinas. Tarp dviejų pabrolių buvo ir Sankt Peterburgo „Spartak“ vyriausiojo trenerio Algirdo Brazio sūnus Mindaugas Brazys, su kuriuo V.Ginevičius Alytaus „Alitoje“ žaidė dalį 2004 metų sezono. Vestuvių puotoje dalyvavo dar vienas krepšininkas – sezoną Sankt Peterburgo „Spartak“ baigęs Mindaugas Burneika.

Veterinarijos akademiją baigusi Agnė dabar nedirba. Abu jaunavedžiai norėtų leistis į povestuvinę kelionę, tačiau birželio 21 dieną V.Ginevičius turi atvykti į Lietuvos rinktinės treniruočių stovyklą. Todėl žalgirietis dar negalėjo pasakyti, kada su žmona galės pakeliauti.

Komentarai