„TŪTA“ sieks lyderystės ir Latvijoje kartu su Ainaru Bagatskiu 0

Šių metų birželio 22 d. Rygoje pradėjo veikti bendra Lietuvos – Latvijos įmonė “TUTA – BAGATSKIS”, kurios pagrindinė veikla bus prekyba sportinės aprangos profesionaliems sportininkams lyderio Lietuvoje „TŪTA“ produkcija.

Liepos 7 dieną Ainaras Bagatskis planuoja atvykti į Lietuvą ir kartu su “TŪTA” vadovais surengti spaudos konferenciją.

A. Bagatskiui žaidžiant Kauno “Žalgiryje” susiformavo pasitikėjimu grįsti santykiai tarp jo ir kompanijos “TŪTA”, palaipsniui peraugę į bendrą verslą.

Nuo to laiko, kai 2003 m., kai Švedijoje vykusiame Europos vyrų krepšinio čempionate vilkėdama “TŪTA” aprangomis Latvijos vyrų krepšinio rinktinė vos nenugalėjo būsimos Europos čempionės Lietuvos rinktinės, A. Bagatskis yra labai geros nuomonės apie aukštą “TŪTA” gaminamos produkcijos kokybę. Pasak šio buvusio Kauno „Žalgirio“ snaiperio Ainaro Bagatskio, „TŪTA“ žavi individualiu dizainu ir, kas labai svarbu, “protingomis” kainomis.

UAB “TŪTA” vadovus imponavo Ainaro Bagatskio kaip krepšininko ir kaip žmogaus asmenybė, turinti patikimo krepšininko ir nepriekaištingos asmenybės reputaciją ne tik Latvijoje, bet ir tose šalyse, kur jam teko žaisti ir gyventi.

Profesionalios Latvijos komandos iki šios užsisakinėjusios žaidybines aprangas Lietuvoje, ar per tarpininkus, dabar turės galimybę tiesiogiai jų įsigyti savo šalyje. Tikimasi, kad įmonė “TUTA – BAGATSKIS” iki šių metų pabaigos profesionalių aprangų srityje Latvijoje pasieks didesnius nei 500 tūkstančių litų pardavimus.

Bendros įmonės tikslinė auditorija – sportininkai profesionalai, siekiantys aukščiausių rezultatų, kurių netenkina Azijos šalyse ar Rytų Europos “rūsiuose” pagaminta nekokybiška, neoriginalaus dizaino produkcija.

„TUTA -BAGATSKIS“ tikslas – iškelti “TŪTA” prekinį ženklą į profesionalių sportinių aprangų gamybos lyderio pozicijas Latvijoje.

Daugiau informacijos:

UAB “TŪTA”, Kalvarijos g. 9, LT- 46349, Kaunas
Tel.: + 370 37 390 990, Faksas: + 370 37 391 188, mob. +370 685 24404
El. p.: info@tuta.lt , http://www.tuta.lt/

Pateikiamas iliustracijas galima netlygintinai naudoti pranešimų apie UAB “TŪTA” kontekste.

Fotografijos: Mindaugo Kavaliausko

Komentarai