Aiškėja “UNICS” klubo veiklos skaidrumas 0

Jau kelios savaitės nerimsta gandai apie Kauno „Žalgirio“ žaidėjo D.Lavrinovičiaus parėjimą į Kazanės „UNICS“ klubą. Dar kartą, siekdami nuraminti visus „Žalgirio“ sirgalius, pateikiame keletą faktų, kurie verčia suabejoti Rusijos klubo veiksmų skaidrumu.

Oficialios Kazanės “UNICS” interneto svetainės http://www.unics.ru/ naujienų skiltyje galima aiškiai matyti nesutapimą tarp to ką teigia klubo atstovai ir tarp to, kaip viskas vyko iš tikrųjų.

2005 m. rugpjūčio 09 d. svetainėje buvo publikuota naujiena, kad dėl kontrakto su K.Lavrinovičiumi dar nėra galutinai sutarta. Naujienos autorius paneigia Rusijos dienraščio “Sport-express” gandus apie jau pasirašytą sutartį su lietuviu.

2005 m. rugpjūčio 10 d. “UNICS” interneto svetainėje patvirtinama tai, jog antrasis lietuvis (po Sauliaus Štombergo) pasirašė dviejų metų sutartį su Kazanės klubu.

2005 m. rugpjūčio 11 d. buvo pranešta, kad paskui brolį su Rusijos klubu trejų metų sutartį pasirašė ir Kšištofo brolis Darjušas.

2005 m. rugpjūčio 23 dieną Kauno „Žalgirio“ klubo prašymu “UNICS” atstovai atsiuntė sutartį su Darjušu Lavrinovičiumi, kuri buvo pasirašyta 2005 m. liepos 12 d.

Belieka tik stebėtis kaip Kazanės klubo vadovų teigimu jie teisingai sutvarkė sutarties su D.Lavrinovičiumi reikalus ir laukti kaip jie šį faktą paaiškins FIBA atstovams.

Komentarai