Reggie Freeman’as Kaune jau nebe naujokas (interviu) 0

Po tavo atvykimo į Kauno “Žalgirį” praėjo jau daugiau nei savaitė. Ar jau apsipratai Kaune?

”Kaunas yra nedidelis ir jaukus. Čia aš jaučiuosi labai gerai. Gyvenu miesto centre, todėl gana lengva viską surasti. “

Kokia tavo dienotvarkė?

“Mano dienotvarkė yra paprasta: treniruotės – namai. Laisvalaikiu naršau po internetą, taip pat mėgstu pasivaikščioti po miesto centrą, nueinu į parduotuvę. Važinėju po miestą, tačiau daugiausiai aplinkui, netoli namų, nes dar bijau pasiklysti. Šiaip stengiuosi po treniruočių savęs daug nevarginti, reikia tausoti jėgas.”

Kaip jautiesi “Žalgiryje”?

“Žalgiryje kol kas yra tik jauni žaidėjai, tačiau jie yra pajėgūs, geri krepšininkai. Mes puikai sutariame. Labai geri komandos treneriai.”

Su kuriuo komandos draugu bendrauji daugiausiai?

“Turbūt daugiausiai pasišnekam su Martynu (Martynu Andriukaičiu –aut.past.), tačiau šiaip bendrauju su visais. Visi krepšininkai stengiasi man padėti, visi yra draugiški.”

Kokį įspūdį paliko pirmosios treniruotės? Ar skiriasi nuo treniruočių Belgrado “KK Crvena Zvezda” ir “Reflex” klubuose ?

“Treniruotės “Žalgiryje” yra sunkios fiziškai, tačiau skiriasi nuo tų, kurias aš turėjau Serbijoje. Abiejose šalyse treniruotės yra labai sunkios, tačiau “Žalgiryje” žaidėjas gauna daug daugiau dėmesio: treneriai visada stebi žaidėjus, dirba su jais, neleidžia jiems nuobodžiauti. Man tai patinka.”

Gal jau turi savo gerbėjų?

“Ne. Dar neturiu, bet tai suprantama, nes lietuviai mane pažįsta tik tiek, kiek apie mane perskaito laikraščiuose. Jie žino, kad man čia patinka ir pan., tačiau dar nematė kaip aš žaidžiu. Kaune Tanoka yra dievinamas, tačiau viskas dar gali pasikeisti…(juokiasi)”

Šiandien prasideda 2005 Europos čempionatas. Kurią nacionalinę ekipą palaikysi?

“Mano favoritai yra Serbija ir Juodkalnija.Ttaip pat turiu draugų iš Kroatijos, kurie yra ir šios šalies nacionalinės ekipos nariai, todėl “sirgsiu” ir už šią komandą. Dabar esu Lietuvoje, todėl linkiu sėkmės ir lietuviams. ”

Gal jau ragavai lietuviško maisto?

”Taip, valgiau patiekalą iš bulvių ir mėsos, nepamenu…kaip jis vadinas? Aaa. ..taip…cepelinai. Skanu. Šiaip aš valgau viską. (juokiasi)”

Nuotrauka: Žalgiris.lt

Norint naudoti pateiktą informaciją, būtina nuoroda Žalgris.lt

Komentarai