Antrasis pralaimėjimas Prancūzijoje 0

Šį vakarą Kauno “Žalgiris“ sužaidė antrąsias draugiškas rungtynes Prancūzijoje su „Cholet basket“ klubu. Nors po pirmųjų dviejų kėlinių 3 taškais dar pirmavo žalgiriečiai, tačiau rungtynes rezultatu 94:83 (25:25, 19:22, 26:20, 24:16) laimėjo „Cholet basket“ ekipa.

Kauno „Žalgiriui“ taškus pelnė: T. Beard‘as – 21, S. Serapinas – 19 (5 atk. kam., 3 rez. perd., 3 per. kam.), J. Mačiulis – 13, V. Ginevičius – 10, P. Jankūnas – 9 (9 atk. kam.), E. Cota – 6 (5 rez. perd.), Ž. Kelys – 3, M. Andriukaitis – 2.

Po rungtynių komandos treneris Gintaras Krapikas sakė:

„Nors rungtynes pralaimėjome 11 taškų skirtumu, tačiau tai neatspindi rungtynių eigos. Per rungtynes net 21 kartą keitėsi pirmaujanti komanda ir 10 kartų rezultatas buvo lygus. Tačiau ketvirtojo kėlinio antroje pusėje keli keisti rungtynių arbitrų sprendimai mūsiškius „išmušė iš vėžių“. Rungtynių pabaigoje iš eilės gavome tris nesportines pražangas. Vėliau dar ir techninę. Aikštės šeimininkai pasinaudoję šia proga ir taikliai realizavę baudų metimus, padidino persvarą, o mums paprasčiausiai neužteko laiko juos pasivyti. Be to, šiandien nežaidė amerikietis R. Freeman‘as, kuriam skaudėjo koją. Nenorėdami, kad kojos skausmai padidėtų, leidome krepšininkui pailsėti.

Apskritai žaidėjų darbu per treniruotes esu patenkintas. Čia mes ne tik žaidžiam, bet ir turim pilną treniruočių režimą. Intensyvios treniruotės kol kas sunkiausios Ed‘ui, kuris tik šią savaitę prisijungė prie komandos ir pradėjo pasirengimą naujajam sezonui. Dėl to jis ir šiandien aikštelėje praleido tik 20 minučių.“

Komentarai