„Žalgiris“ ir „McDonald‘s“ pradeda naują krepšinio sezoną su daina 0

Kauno restorane „McDonald‘s“ įvyks „Žalgirio“ krepšinio komandos naujojo sezono atidarymo šventė. Spalio 16 dieną Lietuvos ir Baltijos krepšinio lygų čempionai pradės sezoną įspūdingu koncertu.

Lino ir Simonos kartu su Tanoka Beardu koncertas – tai vienas iš krepšinio sezono atidarymo renginių, kurie vyks šį sekmadienį restorane „McDonald‘s“ Kaune.

“Kauno „Žalgirio“ pergalės – tai ir restorano „McDonald‘s“ pergalės. Kiekvieno krepšinio sezono pradžioje mes pasikviečiame krepšininkus pasveikinti su naujuoju sezonu ir palinkėti įspūdingų pergalių.“, – teigia Virginija Girulska, UAB „McDonald‘s Restaurants“ marketingo vadovė.

2005 m. Lietuvos ir Baltijos krepšinio lygų čempionai – Kauno „Žalgirio“ krepšininkai spalio 16 d. 15.00 val. atvyks į komandos ir gerbėjų pamėgtą restoraną „McDonald‘s“.

„Per šešerius draugystės su restoranu „McDonald‘s“ metus nusistovėjo puikios tradicijos. Viena jų – šventiškas naujo krepšinio sezono atidarymas. Tai palinkėjimai mūsų žaidėjams siekti pergalių ir kovoti iki pabaigos. Mums visada čia malonu sugrįžti, kur jaučiame krepšinio dvasią, ištikimybę ir nuoširdų palaikymą.“, – sako Gediminas Navikauskas, UAB „A. Sabonio Žalgirio krepšinio centro“ valdybos pirmininko pavaduotojas.

Šventės metu taip pat bus surengta viktorina, kur bus galima laimėti daug įvairių prizų.

Restorane „McDonald‘s“ krepšinio tema įsivyravo jau prieš dvejus metus – interjerą puošia žalgiriečių nuotraukos ir marškinėliai, ant sienų – grafiti, šalia įėjimo – Žvaigždžių alėja. Čia taip pat galima nusipirkti bilietus į visas Kauno halėje vykstančias „Žalgirio“ rungtynes.

„McDonald‘s“ tradiciškai rengia bendras akcijas su žalgiriečiais – didelio krepšinio aistruolių dėmesio susilaukė Žvaigždžių alėjos atidarymas, populiari tapo akcija „Laimėk pietus su krepšinio žvaigžde“.

Komentarai