Kauno “Žalgirio” rungtynių transliacijos 1

2005/2006 m. Kauno “Žalgirio” žygį Eurolygos turnyre tradiciškai transliuos TV3 televizija. Žalgiriečių rungtynės bus transliuojamos tiek išvykoje, tiek namų aikštėje.

2005/2006 m. LKL/BBL turnyro transliacijos teisės priklauso Lietuvos nacionalinei televizijai (LTV).

LKL/BBL turnyro varžybų, kuriose rungtyniauja žalgiriečiai ir, kurių LTV rodyti neketina, transliacijos teisės priklauso Kauno “Žalgiriui”, kuris tokias dvikovas gali transliuoti per bet kurį regioninės televizijos kanalą. Šiemet Kauno “Žalgiris” susitarė, kad Lietuvos čempionų dvikovas transliuos Tango TV. Visi “Žalgirio“ gerbėjai ir krepšinio mylėtojai tikrai pamatys visas kauniečių namų rungtynes, tačiau didesnės problemos iškyla, kuomet kauniečiai žais išvykos susitikimus, ypač užsienyje – dėl pastarųjų transliacijos dar bandoma susitarti. Šiuo metu vyksta derybos su viena Estijos televizija, dėl rytdienos rungtynių transliacijos (tarp Talino „Kalev“ ir Kauno „Žalgirio“).

Taip pat pastebėjome kauniečių nusiskundimus, kad šio miesto krepšinio ir Kauno “Žalgirio” gerbėjai ne visuomet gali matyti Tango TV. Priežastis paprasta – šį kanalą retransliuoja Pūkas TV, todėl ir Tango TV krepšinio rungtynių transliacijos kauniečiai gali matyti tik tuomet, jei Pūkas TV nusprendžia būtent tuo metu retransliuoti Tango TV. Norime informuoti, kad šiuo metu Tango TV derasi su “Mikrovisatos” kabeline televizija, kad laikinosios sostinės gyventojai be jokių trukdžių galėtų matyti Tango TV ir per šį kanalą rodomas visas Kauno “Žalgirio” ekipos rungtynes bei džiaugtis Lietuvos čempionų pergalėmis.

Rungtynių datą ir laiką Jūs visuomet galite rasti mūsų internetinėje svetainėje – zalgiris.lt, skiltyje Tvarkaraštis. Čia taip pat sužymėtos ir televizijų tansliacijos. LKL/BBL čempionato rungtynių data ir laikas gali keistis, todėl nepamirškite apsilankyti zalgiris.lt

Komentarai

  1. po

    Per kur bus galima ziureti internete nemokamai ymeskit linka kam nesunku