Eurolygos komanda – tavo namuose 0

Jau antrus metus iš eilės oficiali Eurolygos svetainė visiems krepšinio mėgėjams siūlo galimybę susikurti savo komandą ir dalyvauti „fantasy challenge“ žaidime. Čia Jūs turėsite 500 kreditų sumą ir galėsite nusipirkti 10 labiausiai patikusių žaidėjų bei varžytis dėl pagrindinio Euroleague fantasy challenge prizo – kelionės į Eurolygos finalinio ketverto varžybas.

http://fantasychallenge.euroleague.net/

Dalyvaukite ir laimėkite!

Taip pat norime informuoti, kad oficialioje Eurolygos svetainėje Jūs jau galite rasti Kauno “Žalgirio” komandos pristatymą. Straipsnyje “Žalgiris”, Lietuvos ir Baltijos šalių lygos čempionas, vadinamas ta komanda, kuri gali mesti iššūkį bet kuriai kitai Eurolygos turnyro ekipai.

Autorius taip pat supažindina, kokiais žaidėjais prieš naująjį sezoną pasipildė Lietuvos čempionai bei glaustai pateikia žalgiriečių charakteristikas krepšinio aikštėje. Čia Jūs rasite ir Kauno “Žalgirio” vyriausiojo trenerio A.Sireikos komentarą.

Publikacijoje teigiama, kad pagrindinis Kauno “Žalgirio” tikslas – patekti į Top 16, tačiau Lietuvos čempionai visuomet pasiryžę siekti dar daugiau.

Išsamiau skaitykite www.Euroleague.net

Komentarai