Žalgiriečių likimas Tavo rankose 0

                                                                    

 Dvylika vyrukų.

Vienas tikslas.

Vienintelė galimybė.

Vienintelis šansas gyvenime tapti „Gintaro brolijos“ nariu.

Ir tik tu nuspręsi, kas vertas šio titulo.

Leidimo įstoti į Gintaro broliją tavęs prašys visi žalgiriečiai.

 

Praėjusiame krepšinio sezone Kauno Žalgiris ne tik eilinį kartą triumfavo Lietuvoje, bet ir Pabaltyje. Ar galima kartelę pakelti dar aukščiau ? Stipriausios komandos vardo jau ne gana, kiekvienam žaidėjui  bus keliamas naujas ir labai svarbus uždavinys – tapti Gintaro brolijos nariu.

Nuo spalio 30d. per Tango TV Jūs matysite laidų ciklą „Gintaro brolija“, kurioje bus rodomi reportažai apie Kauno „Žalgirio“ krepšininkus – vienintelius, kurie gali  tapti „Gintaro brolijos“ nariais. Laidos „Gintaro brolija“ kūrybinė grupė parodys skirtingas žaidėjo asmenybės puses – ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir už jos ribų. Laida bus rodoma prieš kiekvienas Kauno „Žalgirio“ rungtynes, didžiosios pertraukos metu ir po rungtynių, kurias transliuos Tango TV.

Ir tik Jūs, atsižvelgę į visas kandidatų savybes, nuspręsite, kas vertas šio titulo.

Pirmasis savo likimą į Jūsų rankas atiduos žalgirietis Paulius Jankūnas.

Pauliaus išbandymas prasideda spalio 30-tą dieną, šeštadienį, 17:15 val., prieš  „Žalgirio“ ir „Atleto“ dvikovą.

Trumpuoju numeriu 1674 Jūs galėsite balsuoti, ar priimti P.Jankūną į „Gintaro brolijos“ gretas.

Balsavimas prasidės ir tęsis tik visos laidos ir rungtynių metu.

Jei Jūs savo balsą atiduosite sms žinute, raktinis žodis turėtų būti toks – TAIP (jei pritariate, kad P.Jankūnas taptų „Gintaro brolijos“ nariu), NE (jei nepritariate, kad P.Jankūnas taptų „Gintaro brolijos“ nariu).

Balsuoti Jūs galesite ir paskambinę trumpuoju numeriu 1674.

Išklausę operatorės tekstą, turėsite paspausti reikiamą mobiliojo telefono mygtuką – jei  pritariate, kad P.Jankūnas taptų „Gintaro brolijos“ nariu – 1. Jei nepritariate, kad P.Jankūnas taptų „Gintaro brolijos“ nariu – 2.

Trys balsavusieji turės galimybę laimėti bilietus į Kauno „Žalgirio“ artimiausias Eurolygos namų rungtynes. Laimingieji bus atrinkti kompiuterio pagalba, todėl daugiausiai savo balsų atidavę žiūrovai, turės didesnius šansus laimėti „Žalgirio“ prizą. Nugalėtojai bus paskelbti oficialioje Kauno „Žalgirio“ internetinėje svetainėje – www.zalgiris.lt

Nelikite abejingais – Jūs spręsite, kas vertas amžinos šlovės.

Komentarai