Netrukus prasidės naujasis Eurolygos sezonas 0

Jau po penkių dienų startuos naujasis 2005-06 metų Eurolygos sezonas. Intriguojantis ir daug dėmesio pritrauksiantis 24 stipriausių Europos klubų turnyras prasidės jau šį pirmadienį, spalio 31 dieną. 2005-06 m. Eurolygos sezono atidarymo šventė įvyks Turkijos mieste Stambule, Abdi Ipekči arenoje, kuri talpina daugiau nei 11 tūkstančių žiūrovų. Šiuose sporto rūmuose namų rungtynes žaidžia, Eurolygoje rungtyniaujanti, Stambulo „Ulker“ komanda.

Būtent šios Turkijos ekipos dvikova su Atėnų “Panathinaikos” pradės Eurolygos čempionato kovas.

Prieš Stambulo “Ulker” ir Atėnų “Panathinaikos” akistatą, bus surengta ULEB generalinė asamblėja, kurioje dalyvaus Eurolygos vadovai ir klubų atstovai. Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu kartu su Stambulo “Ulker” vyriausiuoju treneriu Ergin’u Ataman’u ir Atėnų “Panathinaikos” strategu Željko Obradovičiumi, geriausiu 2004/2005 gynėju Dimitris Diamantidis ir turkų klubo „veidu“ Ibrahimu Kutluay‘umi, pristatys oficialią knygelę “Euroleague Media Guide”. “Euroleague Media Guide” knygelės pristatymas bus surengtas jau trečiąjį kartą. Pernai, Kauno “Žalgirio” 60-mečio proga, Eurolygos Generalinė asamblėja buvo surengta Kaune, taip pat buvo pristatytas ir “Euroleague Media Guide” leidinys, kurio reprezentacijoje dalyvavo Kauno “Žalgirio” prezidentas A.Sabonis ir buvęs Tel Avivo “Maccabi” žaidėjas Šarūnas Jasikevičius.

Kauno “Žalgiriui” kelias Eurolygoje prasidės lapkričio 3-čiąją. Lietuvos čempionai Slovėnijoje bandys palaužti Liublijanos „Olimpija“ klubo pasipriešinimą.O pirmąsias Eurolygos rungtynes Kauno sporto halėje, lapkričio 10-tą dieną, Lietuvos čempionai žais su Vitorijos „Tau Ceramica“ iš Ispanijos.

Būkite kartu su Kauno „Žalgiriu“ ir šiame Eurolygos sezone bei kartu su mylima komanda pasitikite naujus iššūkius Europos krepšinio aikštėse!

Komentarai