Pirmasis „Gintaro brolijos“ narys 0

Spalio 30d., sekmadienį, per Tango TV startavo laidų ciklas „Gintaro brolija“ , kurios metu buvo išrinktas pirmasis šios garbingos „gintarinės“ organizacijos narys.

„Gintarinė brolija“ yra išskirtinė – čia gali patekti tik patys geriausi žalgiriečiai. Šįkart buvo sprendžiamas Pauliaus Jankūno likimas – žiūrovai turėjo galimybę nuspręsti, ar šis Kauno „Žalgirio“ krepšininkas yra tinkamas ir jau pasiruošęs tapti „Gintaro brolijos“ nariu, ar jis vertas amžinos šlovės.

Savo nuomonę Tango TV žiūrovai galėjo pareikšti trumpuoju numeriu 1674 – paskambinę arba balsavę trumpąja SMS žinute. Pauliaus Jankūno likimui neliko abejingi 316 Tango TV žiūrovų. Tiek jų balsavo iš viso. 313 žiūrovų pasisakė už tai, kad P.Jankūnas būtų priimtas į „Gintaro brolijos“ gretas ir tik 3 balsavusieji nenorėjo, kad P.Jankūnas būtų „Gintaro brolijos“ narys.

Sveikiname P.Jankūną, kuris puikiai debiutavo ir tapo pirmuoju, bet turbūt ne paskutiniu, visateisiu „Gintaro brolijos“ nariu! Žalgirietis laidos metu buvo apdovanotas simboliniu prizu – gintariniu amuletu, kurį pagamino studija „ARZA“ (Stiklių g. 6, Vilnius http://www.artele.lt/ )

Trys balsavusieji turėjo galimybę laimėti bilietus į Kauno „Žalgirio“ artimiausias Eurolygos namų rungtynes.

Bilietus į Eurolygos varžybas, kuriose Kauno „Žalgiris“, Kauno sporto halėje, susikaus su Vitorijos „Tau Ceramica“ krepšininkais iš Ispanijos, laimėjo:

Gytis Grigonis iš Kauno;

Gediminas Kunevičius iš Kauno;

Benas Sakalauskas iš Panevėžio;

Sveikiname!

Mačo tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vitorijos „Tau Ceramica“ pradžia – 2005 11 10, 20:20 val. Vieta – Kauno sporto halė (Perkūno al. 5).

Komentarai