Kauno „Žalgiris“ sėkmingai pasiekė Atėnus 0

Šiandien naktį, Kauno „Žalgiris“ per Frankfurtą (Vokietija) atvyko į Atėnus. Žalgiriečiai, kurie iš Vilniaus oro uosto išskrido 17:40 val., apsistojo viename graikų viešbučių. Po lengvos bei trumpos vakarienės kauniečiai nuėjo miegoti ir kaupti jėgas artėjančioms Eurolygos varžyboms su Atėnų „AEK“ krepšininkais.

Į Graikijos sostinę neišvažiavo nedidelę kojos traumą besigydantis komandos kapitonas amerikietis Tanoka Beardas ir Žydrūnas Kelys. Papusryčiavę Kauno klubo krepšininkai, turės rytinę treniruotę. Tai bus paskutinė repeticija prieš šio vakaro mačą su Atėnų „AEK“. Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį bandys iškovoti trečiąją pergalę iš eilės 2005/06 m. Eurolygos sezone. Šių rungtynių, kurias transliuos TV3 televizija, pradžia – 20:45.

Iš viso Lietuvos čempionai su Atėnų „AEK“ klubu Eurolygoje sužaidė ketverias rungtynes ir pasidalino po dvi pergales ir po du pralaimėjimus. Praėjusiame Eurolygos sezone žalgiriečiai, kartu su „AEK“ rungtyniavę B grupėje, šią Graikijos sostinės ekipą nugalėjo du kartus. Paskutinis abiejų komandų susitikimas, Kauno sporto halėje, baigėsi rezultatu 81:71 “Žalgirio” naudai.

Komentarai