Linas ir Simona dainuoja “Žalgirio” aistruolių kūrybą 0

“Kaip gerai, kaip gerai/Darjušai tu pavarai/Ir į krepšį tu dedi/Ir iš tritaškio meti”, “Paulius žaidžia kaip užburtas/NBA jau mestas burtas/Kviestis nori jį visi/Tu tikrai šaunus esi!!”, – tai tik keletas “Žalgirio” aistruolių kūrybos perliukų, patekusių į televizijos eterį. Legendinio Kauno “Žalgirio” gerbėjai dabar gali savaip interpretuoti Lino Adomaičio sukurtą šio klubo oficialų himną “Mes ateinam nugalėt”. Jau ketvirtą savaitę prieš kiekvienas Eurolygos rungtynes vykstančioje televizijos laidoje “Euroliga” galima išgirsti gerbėjų ketureilius, įdainuotus Lino ir Simonos dueto. “Būna visko – ir nerealiai šmaikščios kūrybos, ir gana rimtų eilių. Tad nuobodžiauti tikrai netenka. – pasakojo Linas. – Kiekvieną savaitę iš visos Lietuvos gauname per šimtą ketureilių, kartu su “Žalgirio” vadybininkais atsirenkame įdomiausius, aktualiausius, atitinkančius „Žalgirio“ žaidimo eigą arba turinčius šarmo, užsidarome studijoje ir dirbame. Mums šių ketureilių įrašinėjimas – kaip malonumas: perteiki aistruolių mintis, ir tiek. Kur kas sunkiau buvo kuriant “Žalgirio” himną – tada teko apgalvoti kiekvieną žodį, kiekvieną natą. Kol kas gerbėjų atsiųstus ketureilius įdainuojame tik mudu, tačiau ateity prie kūrybinio proceso, tikėtina, prisijungs ir Tanoka Beardas bei kiti „Žalgirio“ krepšininkai.”, – pasakojo Linas, prasitaręs, jog ketinama “Žalgirio” fanų kūrybą išleisti kompaktinėje plokštelėje.

Įdomių akimirkų galima išvysti ir kai dar tik ruošiamasi “Euroligos” filmavimui. Kol operatoriai paruošia savo aparatūrą, Linas ir Simona žaidžia tradicinius kiemo žaidimus su krepšinio kamuoliu – “21” arba “33”. “Vaikystėje dvejus metus lankiau krepšinį, ir kol kas ranka dar nėra atpratusi nuo krepšinio kamuolio, – šyptelėjo Simona. – Bet prisipažinsiu: kol kas man sunkiai sekasi nugalėti Liną”. “O, puikiai prisimenu, kaip mano kiemo komanda Žaliakalnio apylinkių “bachūriukams” kraudavo į krepšį –pralaimėjusiems tekdavo daryti daugybę pritūpimų arba atsispaudimų”, – prisiminimais dalijosi L.Adomaitis.

Artimiausia “Euroliga” su “Žalgirio” fanų ketureilius dainuojančiais Linu ir Simona – gruodžio 8 d., ketvirtadienį, 19.15, per TV3.

Komentarai