L.Ayuso jau išvyko į gimtinę 0

Buvęs Kauno „Žalgirio“ legionierius L.Ayuso šiandien išvyko iš Lietuvos. Puertorikietis iš Vilniaus per Paryžių (Prancūzija) išskrido į Puerto Riką.

Legionierius prieš kelias dienas pats pasiprašė atleidžiamas iš komandos, savo tokį sprendimą motyvuodamas tuo, kad jis negali pritapti ir rasti savojo žaidimo „Žalgirio“ ekipoje.

Šį sezoną ULEB Eurolygos varžybose 28 metų 192 cm ūgio snaiperis sužaidė 8 rungtynes, pelnė 10,2 taško, atkovojo 1,7 kamuolio ir atliko 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Baltijos krepšinio lygoje L.Ayuso surinkdavo 13,8 taško, atkovodavo 2,5 kamuolio ir atlikdavo 1,4 tikslaus perdavimo.

L.Ayuso jau sukirto rankomis su Arekibo „Capitanes de Arecibo“ ekipa. Atakuojantis gynėjas sutartį su Arekibo klubu iš Puerto Riko sudarė tuomet, kai per žiemos šventes buvo grįžęs į gimtinę.

Puerto Riko krepšinio čempionatas prasidės tik kovo mėnesį, todėl L.Ayuso planavo prie „Capitanes de Arecibo“ komandos prisijungti po to, kai baigs sezoną Kaune.

„Capitanes de Arecibo“ klube L.Ayuso žaidė ir praėjusį sezoną. Tuomet per susitikimą puertorikietis pelnydavo po 24 taškus, atkovodavo 3,5 kamuolio ir atlikdavo 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

Nuotrauka: euroleague.net

Komentarai