„Gintaro brolijoje“ – trečiasis narys 0

 

Reporteris.com (T.Tumalovičiaus nuotr.)

Spalio 30d. per Tango TV  startavo  laidų ciklas  „Gintaro brolija“ , kurios metu buvo išrinktas pirmasis šios garbingos „gintarinės“ organizacijos narys. Juo tapo P.Jankūnas.

Dabar P Jankūnas “Gintaro brolijoje” jau nebe vienišas. Prie pastarojo žalgiriečio jau anksčiau prisijungė D.Lavrinovičius, šį savaitgalį  į  organizaciją Jūsų sprendimu buvo priimtas…kas?

„Gintarinė brolija“  – čia gali patekti tik patys geriausi žalgiriečiai. Šį šeštadienį buvo sprendžiamas Jono Mačiulio likimas – žiūrovai turėjo galimybę nuspręsti, ar šis jaunasis Kauno „Žalgirio“ krepšininkas yra tinkamas ir jau pasiruošęs tapti „Gintaro brolijos“ nariu, ar jis vertas amžinos šlovės.

 Savo nuomonę Tango TV žiūrovai galėjo pareikšti trumpuoju numeriu 1674  – paskambinę arba balsavę trumpąja SMS žinute. Jono Mačiulio likimui neliko abejingi  308 Tango TV žiūrovai.  Tiek jų balsavo iš viso. 302 žiūrovai  pasisakė už tai, kad J.Mačiulis būtų priimtas į „Gintaro brolijos“ gretas ir tik 6 balsavusieji nenorėjo, kad J.Mačiulis būtų „Gintaro brolijos“ narys.

 Sveikiname J.Mačiulį, kuris tapo trečiuoju, bet, turbūt, ne paskutiniu, visateisiu „Gintaro brolijos“ nariu! Žalgirietis laidos metu buvo apdovanotas simboliniu prizu – gintariniu amuletu, kurį pagamino studija „ARZA“ (Stiklių g. 6, Vilnius   http://www.artele.lt/ ).

 Trys balsavusieji turėjo galimybę laimėti bilietus į Kauno „Žalgirio“ artimiausias Eurolygos namų rungtynes.

Bilietus į Eurolygos varžybas, kuriose Kauno „Žalgiris“, Kauno sporto halėje,  susikaus su Vokietijos čempionais „Bamberg“  krepšininkais, laimėjo:

Aurelijus Šukys iš Kauno;

Ingrida Jasiūnaitė iš Panevėžio;

Juozas Rauchas, iš Kauno;

 Sveikiname!

Mačo tarp Kauno „Žalgirio“ ir Bambergo „Bamberg“  pradžia –  2006 01 26, 20:20 val. Vieta – Kauno sporto halė (Perkūno al. 5).

Komentarai