„LKL – Fastum Gel Žvaigždžių dienoje“ žiūrovų laukia naujovės 0


LKL

Vakar Vilniuje buvo oficialiai pristatyta „LKL – Fastum Gel Žvaigždžių dienos – 2006“ renginio programa ir dalyviai. Šiemetiniame renginyje aistruolių laukia kaip niekada daug naujovių ir visas būrys krepšinio bei muzikos žvaigždžių.

„LKL – Fastum Gel Žvaigždžių dienoje – 2006“ vyks vasario 25 d. 17 val., Vilniuje, „Siemens Arenoje“. Renginio trukmė 3 valandos.

„Taikliosios trijulės“ (baudų metimų) konkurse, tarpusavyje varžysis mišrūs trejetai, kuriuos sudarys LKL žaidėjai, Lietuvos moterų krepšinio lygos krepšininkės ir globos namų auklėtiniai.

Tradicinėje „Snaiperio“ rungtyje vėl jėgas išmėgins taikliausi LKL klubų tritaškininkai.

Ryškiausių lygos krepšininkų, suburtų į “Lietuvių” ir “Time team” užsieniečių ekipas, dvikova bus paįvairinta neįprastomis taisyklėmis – dalį rungtynių komandos žais „mažomis“ (žaidėjai, kurių ūgis iki 2 metrų) ir „didelėmis“ (žaidėjai, kurių ūgis virš 2 metrų) sudėtimis.

Krepšinio aistruoliai turėjo galimybę išrinkti šių ekipų starto penketus, o kitus 5 žaidėjus pasirinko treneriai: Antanas Sireika ir Neven Spahija.

Lietuviai

Vidas Ginevičius (“Žalgiris”) 7066
Mindaugas Lukauskis (“Lietuvos rytas ”) 6340
Simas Jasaitis (“Lietuvos rytas ”) 8198
Paulius Jankūnas (“Žalgiris”) 11111
Darjuš Lavrinovič (“Žalgiris ”) 8644

Vyr. treneris Antanas Sireika (“Žalgiris”) 11278


Tomas Gaidamavičius (“Panevėžys”)
Darius Pakamanis (“Šiauliai”)
Mindaugas Sakalauskas (“Nevėžis”)
Erikas Kučiauskas (“Sakalai”)
Robertas Javtokas (“Lietuvos rytas”).

Time Team

Robers Štelmahers (“Lietuvos rytas ”) 7977
Frederik House (“Lietuvos rytas”) 10469
Reginald Freeman (“Žalgiris”) 10391
Haris Mujezinovič (“Lietuvos rytas ”) 5026
Tanoka Beard (“Žalgiris”) 13576

Vyr. treneris Neven Spahija (“Lietuvos rytas ”) 9851


Kenny Anderson (“Žalgiris ”)
Jerome Coleman (“Neptūnas”)
Latece Williams (“Neptūnas”)
Matthew Nielsen (“Lietuvos rytas”)
Adewole Lawal (“Atletas”).

Šventėje žiūrovai išvys ir Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždes – unikalią, specialiai „Eurovizijos“ konkursui suburtą grupę „LT United“ – Andrių Mamontovą, Saulių „Samą“ Urbonavičių, Viktorą „Vee“ Diawarą, Marijoną Mikutavičių, Arnoldą Lukošių ir Eimantą Belicką, kuriuos muzikos kritikai lygina su Lietuvos krepšinio rinktine. Taip pat dalyvaus ekscentriškieji „In culto“, muzikinio projekto „Dangus“ finalo dalyvė Augustė, seksualiosios „69 danguje“ merginos – „Radiocentro“ apdovanojimų laureatės ir virtuozų būgnininkų grupė, vadovaujama Pavelo Giunterio.

Šventės kulminacija – svečių iš Prancūzijos, dėjimo į krepšį šou grupės „Slam nation“ pasirodymas!

Susikūrusi 1997 m., grupė „Slam nation“ jau beveik dešimtmetį keliauja po Pasaulį ir įspūdingais dėjimais stebina Europos, JAV ir Azijos šalių krepšinio aistruolius ir profesionalius krepšininkus. Įvairių tautybių atletai nesinaudoja jokia papildoma įranga – vien tik savo fizinėmis galiomis. Jų pasirodymus matė ir įvertino tokios buvusios ir esamos NBA žvaigždės kaip Dominque Wilkins, Clyde Drexler, Vince Carter, Jermaine O‘Neal, Emanuel Ginobili, Tony Parker.

Lietuvos krepšinio aistruoliai turi unikalią progą pamatyti virtuoziškus „Slam nation“ dėjimus „LKL Fastum Gel Žvaigždžių dienoje“!

„Siemens“ arenoje susirinkę žiūrovai turės galimybę patys dalyvauti konkursuose taip pat spėti, kas laimės rungtynes ir metimų konkursus ir laimėti firminius „LKL – Fastum Gel Žvaigždžių dienos“ marškinėlius bei piniginius lažybų bendrovės “Top sport” prizus.

Tai bus jau tryliktoji „Žvaigždžių diena“ per LKL gyvavimą. Pernai Vilniuje vykusiame „LKL – Fastum Gel Žvaigždžių dienos“ renginyje „Time team“ užsieniečių komanda pirmą kartą įveikė lietuvius 86:74, o Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Tanoka Beard buvo pripažintas naudingiausiu rungtynių žaidėju.

Iki tol – 1995, 1996, 2002 ir 2004 metais, pergales šventė lietuviai.

Geriausio 2005 metų snaiperio titulą iškovojo Klaipėdos „Neptūno“ žaidėjas Petras Šalvis, finale nugalėjęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėją Andrių Šležą. Dėjimo į krepšį konkursą laimėjo Klaipėdos „Neptūno“ legionierius Antonio Grant.

Komentarai