R.Freemanas: „Stengsimės pasiekti kiek įmanoma daugiau“ 0


Krepsinis.net

Kauno “Žalgiris” paskutiniojo Eurolygos turo rungtynėse turėjo antrą kartą šį sezoną pripažinti Bolonijos “Climamio” ekipos pranašumą. Pirmą kartą sporto halėje pralaimėję kauniečiai italams nusileido rezultatu 81:86.

Po rungtynių „Žalgirio“ komandos rūbinėje žaidėjai buvo nusiminę, tačiau teigė, jog stengsis kovoti iš visų jėgų. Vienas stabiliausių ir naudingiausių paskutiniųjų rungtynių žaidėjų Reggie Freemanas sutiko atsakyti į kelis Krepsinis.net klausimus.

– Ar pralaimėjimas labai nuvylė?

– Be abejo. Norime laimėti visas rungtynes, tuo labiau tas, kurias žaidžiame namų arenoje, kur mus palaiko savi sirgaliai. Jie laimėjo rungtynes savu stiliumi, tiesiog nesugebėjome atsilaikyti. Gaila, kad pralaimėjome principinę dvikovą dėl trečiosios vietos grupėje. Tačiau jie stulbinančiai pataikė tolimus metimus.

– Galima sakyti, kad pagrindinė pralaimėjimo priežastis – taiklūs priešininkų tolimi metimai?

– Manau, kad taip. Kaip minėjau, jų pataikymas buvo neįtikėtinas. Kaip gali nugalėti ekipą, kurios kiekvienas krepšininkas pataiko tolimus metimus? Šį sezoną buvo rungtynių, kurias mes laimėjome tritaškių dėka ir mūsų priešininkai negalėjo nieko padaryti. Šįkart taip nutiko mums. Juk tai krepšinis, kartais turi ir pralaimėti.

– Vis dažniau kalbama, jog šis sezonas „Žalgiriui“ gali būti ypatingas. Ar pritariate?

– Manau, kad Kauno komanda šį sezoną yra labai pajėgi, be to, žaidžiame neblogai, todėl nenuostabu, jei žmonės kalba tokius dalykus. Nenoriu pasakyti, kad šį sezoną pateiksime siurprizą ar panašiai, tiesiog kovosime iš paskutiniųjų jėgų ir stengsimės pasiekti kiek įmanoma daugiau.

Komentarai