M.Kalnietis: „Stengiausi kiek galėjau“ 0

Krepsinis.net

Kaip jau pranešėme Eurolygos TOP 16 rungtynėse, Kauno „Žalgiris“ savo aikštėje rezultatu 66:79 (15:18, 16:14, 14:21, 21:26) turėjo pripažinti Malagos „Unicaja“ krepšininkų iš Ispanijos pranašumą.

Po rungtynių Kauno ekipos rūbinėje bendrauti su žurnalistais krepšininkai nenorėjo. Pakomentuoti rungtynes ir savo pasirodymą sutiko tik Mantas Kalnietis.

Paklaustas apie savo pasirodymą Eurolygos debiutantas teigė, jog stengėsi kiek galėjo, tačiau gailėjosi, jog ekipai nepavyko iškovoti pergalės. Žaidėjas teigė, jog buvo malonu jausti sirgalių palaikymą

„Tiesa pasakius nelabai tikėjausi, jog žaisiu, tačiau kai išėjau į aikštelę jausmas labai patiko. Nemanau, kad sužaidžiau gerai. Galėjo būti baisiau. Galbūt trūko šiek tiek drąsos tiek puolime, tiek gynyboje. Gal per daug norėjau. Pražangos? Tikriausiai buvo, emocijos darė savo. Pražangą puolime teisėjai galėjo fiksuoti, galėjo ir ne. Bet kai tai buvo M.Brownas ir M.Kalnietis skyrė ją M.Kalniečiui“, – teigė krepšininkas.

Komentuodamas mačą M.Kalnietis sakė, jog pralaimėjimo priežastis buvo ta, kad antroje rungtynių pusėje nepasisekė apsiginti nuo ispanų atakų. Pasak krepšininko, daug svarbių taškų pelnė M.Brownas ir J.Garbajosa, o kauniečių puolimas strigo.

Paprašytas atskleisti ką po rungtynių užėjęs į komandos rūbinę kalbėjo Arvydas Sabonis M.Kalnietis teigė, jog legendinis krepšininkas sakė, jog nereikia nusiminti, nes sezonas dar nesibaigė ir reikia kovoti toliau.

Paklausus kiek metų laukė patekimo į pagrindinę „Žalgirio“ sudėtį M.Kalnietis atsakė, jog šios akimirkos laukė nuo tada kai būdamas septynerių metų pradėjo sportuoti

Komentarai