Savo likimą Jums atiduoda A.Kosauskas 0

Praėjusiame krepšinio sezone Kauno Žalgiris ne tik eilinį kartą triumfavo Lietuvoje, bet ir Pabaltyje. Ar galima kartelę pakelti dar aukščiau? Stipriausios komandos vardo jau ne gana, kiekvienam žalgiriečiui bus keliamas naujas ir labai svarbus uždavinys – tapti “Gintaro brolijos” nariu.

Nuo spalio 30d. per Tango TV prasidėjo laidų ciklas „Gintaro brolija“, kurioje rodomi reportažai apie Kauno „Žalgirio“ krepšininkus bei trenerius – vienintelius, kurie gali tapti „Gintaro brolijos“ nariais. Laidos „Gintaro brolija“ kūrybinė grupė atskleidžia skirtingas žalgiriečių asmenybės puses – ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir už jos ribų. Laida rodoma prieš kiekvienas Kauno „Žalgirio“ rungtynes, didžiosios pertraukos metu ir po rungtynių, kurias transliuos Tango TV.

Žalgirietis laidos pabaigoje apdovanojamas simboliniu prizu – gintariniu amuletu, kurį pagamino studija „ARZA“ (Stiklių g. 6, Vilnius http://www.artele.lt/ )

Ir tik Jūs, atsižvelgę į visas kandidatų savybes, nuspręsite, kas vertas šio titulo.

Pirmasis savo likimą į Jūsų rankas jau atidavė žalgirietis Paulius Jankūnas ir Jūsų sprendimu buvo pašlovintas. Vėliau į “Gintaro broliją” buvo išrinktas Darjušas Lavrinovičius, Jonas Mačiulis ir Vidas Ginevičius bei Simonas Serapinas.

Dabar savo likimą į Jūsų rankas atiduoda “Žalgirio” fizinio parengimo treneris Aleksandras Kosauskas.

Šio ilgamečio žalgiriečio išbandymas prasideda balandžio 9 dieną (sekmadienį) 17:20 val. prieš „Žalgirio“ ir Talino „Dalkia/Nybit“ dvikovą.

Trumpuoju numeriu 1674 Jūs galėsite balsuoti, ar priimti A.Kosauską į „Gintaro brolijos“ gretas.

Balsavimas prasidės ir tęsis tik visos laidos ir rungtynių metu.

Jei Jūs savo balsą atiduosite sms žinute, raktinis žodis turėtų būti toks – TAIP (jei pritariate, kad A.Kosauskas taptų „Gintaro brolijos“ nariu), NE (jei nepritariate, kad A.Kosauskas taptų „Gintaro brolijos“ nariu).

Balsuoti Jūs galėsite ir paskambinę trumpuoju numeriu 1674.

Išklausę operatorės tekstą, turėsite paspausti reikiamą mobiliojo telefono mygtuką – jei pritariate, kad A.Kosauskas taptų „Gintaro brolijos“ nariu – 1. Jei nepritariate, kad A.Kosauskas taptų „Gintaro brolijos“ nariu – 2.

Trys balsavusieji turės galimybę laimėti bilietus į pirmąsias LKL čempionato finalines rungtynes, kurios vyks Kauno sporto halėje . Laimingieji bus atrinkti kompiuterio pagalba, todėl daugiausiai savo balsų atidavę žiūrovai, turės didesnius šansus laimėti „Žalgirio“ prizą. Nugalėtojai bus paskelbti oficialioje Kauno „Žalgirio“ internetinėje svetainėje – www.zalgiris.lt

Nelikite abejingais – Jūs spręsite, kas vertas amžinos šlovės.

Komentarai