„Gintaro brolijoje“ – dar gausesnis būrys žalgiriečių 0

Spalio 30d. per Tango TV startavo laidų ciklas „Gintaro brolija“ , kurios metu buvo išrinktas pirmasis šios garbingos „gintarinės“ organizacijos narys. Juo tapo P.Jankūnas.

Dabar P.Jankūnas “Gintaro brolijoje” jau nebe vienišas. Prie pastarojo žalgiriečio jau anksčiau prisijungė D.Lavrinovičius, J.Mačiulis ir V.Ginevičius ir S.Serapinas. Šį savaitgalį į organizaciją Jūsų sprendimu buvo priimtas dar vienas žalgirietis.

„Gintaro brolija“ – čia gali patekti tik patys geriausi žalgiriečiai. Šį šeštadienį buvo skelbiamas trenerio A.Kosausko likimas – žiūrovai turėjo galimybę nuspręsti, ar šis ilgametis Kauno „Žalgirio“ narys yra tinkamas ir jau pasiruošęs tapti „Gintaro brolijos“ nariu, ar jis vertas amžinos šlovės.

Savo nuomonę Tango TV žiūrovai galėjo pareikšti trumpuoju numeriu 1674 – paskambinę arba balsavę trumpąja SMS žinute. A.Kosausko likimui neliko abejingi 126 Tango TV žiūrovai. Tiek jų balsavo iš viso. 116 žiūrovų pasisakė už tai, kad A.Kosauskas būtų priimtas į „Gintaro brolijos“ gretas ir tik 10 balsavusiųjų nenorėjo, kad šis “Žalgirio” treneris būtų „Gintaro brolijos“ narys.

Sveikiname A.Kosauską, kuris tapo šeštuoju, bet, turbūt, ne paskutiniu, visateisiu „Gintaro brolijos“ nariu! Žalgirietis laidos metu buvo apdovanotas simboliniu prizu – gintariniu amuletu, kurį pagamino studija „ARZA“ (Stiklių g. 6, Vilnius http://www.artele.lt/ ).

Trys balsavusieji turėjo galimybę laimėti bilietus į Kauno „Žalgirio“ artimiausias Eurolygos namų rungtynes.

Bilietus į LKL finalines varžybas, kurios vyks Kauno sporto halėje, laimėjo:

Veronika Serapinienė iš Klaipėdos;

Ingrida Jasiūnaitė iš Panevėžio;

Justė Beloglovytė iš Vilniaus;

Sveikiname!

Komentarai