Popas jau pasimatavo „Žalgirio“ marškinėlius 0

Paaiškėjus, kad M.Popovičius jokių sveikatos sutrikimų neturi, jo kontraktas su Kauno „Žalgiriu“ įsigaliojo šiandien.

Šia proga Kauno ekipos legionieriui iš Kroatijos buvo oficialiai įteikti „Žalgirio“ marškinėliai, pažymėti dvidešimt ketvirtuoju numeriu, kuriuos krepšininkas vilkės mažiausiai du sezonus. M.Popovičius buvo pristatytas žiniasklaidai. Įžaidėjas taip pat susipažino su klubo vadovais, apžiūrėjo „Žalgirio“ treniruočių kompleksą, Kauno senamiestį. M.Popovičius teigė, jog yra patenkintas viskuo, ką pamatė ir esąs laimingas, kad rungtyniaus „Žalgiryje“.

Praėjusiame sezone M.Popovičius žaidė Stambulo „Efes Pilsen“ komandoje ir buvo vienas iš šios ekipos lyderių. Krepšininkas per kiekvienas rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 12,8 taško, po krepšiais sugriebdavo 1,3 kamuolio ir atlikdavo 3 rezultatyvius perdavimus.

12-tos savaitės reguliariajame Eurolygos mače su „Lietuvos rytu“ M.Popovičius įmetė 27 taškus, atkovojo ir perėmė po 6 kamuolius, išprovokavo 7 pražangas ir surinko net 40 naudingumo balų. Dvitaškius ir tritaškius jis metė bendru 75 proc. taiklumu. Rungtynės Vilniuje baigėsi "Efes Pilsen" pergale – 65:74.

Nuotrauka: zalgiris.lt

Komentarai