Tanoka jau treniruojasi su komandos draugais 0

Šiandien per Varšuvą į Vilnių atskrido Kauno „Žalgirio“ kapitonas Tanoka Beardas. Aukštaūgis džiaugėsi po atostogų sugrįžęs į Lietuvą ir sakė, jog kartu su komanda stengsis, jog šis sezonas būtų geresnis nei praėjęs.

„Esu pasiruošęs dirbti, tam skirsiu visą savo dėmesį. Žinau, jog komandos draugai jau treniruojasi beveik tris savaites, tačiau man bus nesunku juos pasivyti, nes aš esu profesionalas, žinau, ko man reikia, norint kuo geriau pasiruošti sezonui, kur reikia daugiausiai padirbėti. Esu sveikas, mano kūnas yra pasiruošęs krepšiniui, nes vasarą daug sportavau. " – sakė T.Beardas.

Pasak aukštaūgio, jis praleido tikras "tėčio atostogas". Daugiausiai buvo su šeima ir būtent dėl rūpesčių, susijusių su ja, į Kauną atvykau vėliau nei planavo.

" „Žalgiris“ ateinančiame sezone bus naujas, daugiau patyręs „Žalgiris“. Visi legionieriai – tiek suomis H.Mottola, tiek M.Popovičius, tiek M.Machado yra aukščiausio lygio krepšininkai, beje pastarasis kiek girdėjau yra labai geras metikas. Lyginant komandą, kurią turėjome praėjusiame sezone ir šią – skirtumas didelis. Tai stipri, turinti daug potencialo ekipa, kuri gali daug pasiekti. Dėl aukščiausių rezultatų mes ir dirbsime. " – tikino aukštaūgis, kuris šiandien jau dalyvavo vakarinėje komandos treniruotėje.

"Labai pasiilgau Kauno klubo fanų, tų ištikimųjų gerbėjų, kurie tikrai verti pagarbos. Praėjusiame sezone mes išsiaiškinome, kas yra tikrieji fanai, jie liko su mumis net ir blogais laikais. Noriu jiems dar kartą padėkoti už tai ir aišku visiems jiems pasakyti LABAS(šypsosi).

Komentarai