„Žalgiris“ ir „McDonald‘s“ pradeda Eurolygos krepšinio sezoną su daina 0

Kauno restorane „McDonald‘s“ įvyks „Žalgirio“ krepšinio komandos naujojo Eurolygos sezono atidarymo šventė. Spalio 22 dieną krepšininkai, sirgaliai ir restorano svečiai pradės sezoną linksmu koncertu.

Lino ir Simonos koncertas – tai vienas iš Eurolygos krepšinio sezono atidarymo renginių, kurie vyks šį sekmadienį restorane „McDonald‘s“ Kaune.

“Kiekvieno krepšinio sezono pradžioje mes pasikviečiame krepšininkus pasveikinti su naujuoju sezonu ir palinkėti įspūdingų pergalių. Mūsų restoranas pasiruošęs naujam krepšinio sezonui – dovanosime įdomius renginius, gerą nuotaiką ir malonias emocijas“, – teigia Virginija Girulska, UAB „McDonald‘s Restaurants“ marketingo vadovė Baltijos šalims.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai spalio 22 d. 11.00 val. atvyks į komandos ir gerbėjų pamėgtą restoraną „McDonald‘s“.

„Per aštuonerius draugystės su restoranu „McDonald‘s“ metus nusistovėjo puikios tradicijos. Viena jų – šventiškas krepšinio sezono atidarymas. Tai palinkėjimai mūsų žaidėjams siekti pergalių ir kovoti iki pabaigos. O mes pasižadame – išsukti ir nepaleisti. Mums visada čia malonu sugrįžti, kur jaučiame krepšinio dvasią, ištikimybę ir nuoširdų palaikymą.“, – sako Gediminas Navikauskas, UAB „VŠĮ Kauno „Žalgirio“ rėmėjas“ direktorius.

Šventės metu taip pat bus surengta viktorina, kur bus galima laimėti daug įvairių prizų.

Restorane „McDonald‘s“ krepšinio tema įsivyravo jau prieš ketverius metus – interjerą puošia žalgiriečių nuotraukos ir marškinėliai, ant sienų – grafiti, šalia įėjimo – Žvaigždžių alėja. Čia taip pat galima nusipirkti bilietus į visas Kauno halėje vykstančias „Žalgirio“ rungtynes.

„McDonald‘s“ tradiciškai rengia bendras akcijas su žalgiriečiais – didelio krepšinio aistruolių dėmesio susilaukė Žvaigždžių alėjos atidarymas, krepšinio sezono uždarymo renginiai, populiari tapo akcija „Laimėk pietus su krepšinio žvaigžde“.

Komentarai