„Žalgiris“ su „Snoro“ komanda sužaidė lygiosiomis 0

Krepsinis.net ir BNS

Šiandien oficialiai surengtoje spaudos konferencijoje generalinis rėmėjas AB bankas "Snoras" tapo Kauno "Žalgirio" klubo akcininku.

Oficialią konferenciją praskaidrino rungtynės tarp Kauno "Žalgirio" bei banko "Snoras" komandų. Dvikova buvo žaidžiama pagal originalias taisykles: žaisti keturi kėlinukai po 7 minutes.

Nuo pat pirmųjų susitikimo minučių iniciatyvą į savo rankas perėmė žalgiriečiai, kurie po pirmojo ketvirčio atitrūko 20:4, o po dviejų kėlinukų pirmavi 37:17. Didžiąją rungtynių dalį aikštelėje kovojo ne pagrindiniai "Žalgirio" krepšininkai, o Hanno Mottola, Marko Popovičius ir Kirkas Penney aikštelėje nepasirodė.

Per didžiąją pertrauką mačo organizatoriai nutarė padidinti intrigą bei pelnytus taškus apkeitė vietomis, dėl to "Žalgiris" prieš trečiąjį kėlinuką turėjo dvidešimties taškų deficitą. Vis dėlto susikaupę ir taikliai iš toli atakavę "Žalgirio" krepšininkai mažino skirtumą ir jau paskutinę rungtynių minutę rezultatas buvo lygus – 64:64. Tuomet išsiveržti į priekį galimybę turėjo "Snoro" ekipos puolėjas, tačiau baudos metimai skriejo pro šalį, o prasižengus prieš Vaidotą Pečiuką, jis baudos metimus metė net nežiūrėdamas į krepšį.

Nuspręsta nežaisti pratęsimo, o pripažinti lygų komandų pajėgumą. Rungtynės baigėsi rezultatu 64:64.

Visų minutės pertraukėlių metu rungtynių pamatyti atvykę žurnalistai ir sirgaliai buvo kviečiami dalyvauti įvairiuose žaidimuose, o nugalėtojams dovanoti prizai. Taip pat apdovanotas taikliausiai susitikimo rezultatą atspėjęs žiūrovas.

Bankui "Snoras" prieš beveik dvejus metus pradėjus remti "Žalgirio" klubą, bankas tapo generaliniu rėmėju ir oficialiu klubo banku. Praėjusieji bendradarbiavimo metai su "Žalgiriu" pateisino abiejų šalių lūkesčius.

"Kelerius metus trunkanti partnerystė auginama ir tvirtinama toliau. Tai, kad "Snoras" tapo "Žalgirio" klubo akcininku, yra rimtas, apgalvotas ir atsakingas žingsnis, įpareigojantis banką ir sutvirtinantis bendradarbiavimą. Mes nuoširdžiai džiaugiamės komandos laimėjimais ir didžiuojamės, kad tapome garbingo klubo akcininkais",- pirmadienį spaudos konferencijoje sakė AB banko "Snoras" prezidentas Raimondas Baranauskas.

Banko "Snoras" investicija – indėlis į komandą, jos sėkmę ir naujus laimėjimus, padedantis auginti jaunąją krepšininkų kartą.

"Jau dabar komandą papildė daug perspektyvių naujų, jaunų veidų. Partnerio paramą ir palaikymą jaučiame visų rungtynių metu. Ačiū bankui "Snoras" už paramą, naujas iniciatyvas, įsipareigojimus ir judėjimą į priekį. Turėdami patikimą partnerį, stiprų finansinį užnugarį, jaučiamės saugiai ir užtikrintai",- kalbėjo "Žalgirio" klubo prezidentas Arvydas Sabonis.

AB bankas "Snoras" per šių metų tris ketvirčius uždirbo 37,2 mln. litų neaudituoto pelno, tai yra 6,7 mln. litų arba 22,1 proc. daugiau, lyginant su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu.

Komentarai