Žalgiriečiai R.Seibutis ir O.Hanlanas tapo „One Team“ ambasadoriais 0

Kauno „Žalgiris“ trečią sezoną iš eilės tęsia Eurolygos socialinės programos „One Team“ veiklą Lietuvoje. Šalies čempionai išsirinko naujuosius ambasadorius, kuriais tapo žalgiriečiai Renaldas Seibutis ir Olivier Hanlanas.

Šiame projekte kiekvienas Eurolygos klubas dirba su tam tikra socialiai jautria grupe, kuriai padeda integruotis į visuomenės gyvenimą. Trečius metus iš eilės žalgiriečiai tęsia bendradarbiavimą su Kauno socializacijos centru, kuriame siekiama tinkamai išugdyti vaikus, suformuoti jų vertybes ir socialinius įgūdžius, kad šie taptų atsakingais, savarankiškais ir dorais piliečiais.

Naujieji Lietuvos čempionų ambasadoriai jau buvo susitikę su Kauno socializacijos centro auklėtiniais, kuomet šie svečiavosi „Žalgirio“ arenoje.

„Labai džiaugiamės, kad prasmingais dalykais galime užsiimti ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų. „One Team“ projektas yra puikus įrankis, galintis pakreipti jaunų žmonių gyvenimus teisinga linkme. Šį kartą susipažinome su savo mažaisiais gerbėjais ir laukiame su jais susitikimų ateityje“, – kalbėjo „Žalgirio“ gynėjas ir naujasis „One Team“ ambasadorius R.Seibutis.

Į „Žalgirio“ areną atvykę Kauno socializacijos centro auklėtiniai dalyvavo ekskursijoje po areną. Vėliau jie susitiko su „Žalgirio“ fanais, kurie papasakojo apie savo veiklą ir projekto dalyvius pakvietė prisijungti palaikyti žalgiriečių į aktyviausių gerbėjų tribūną. Suvienijus jėgas, sirgalių garsiai palaikomi žalgiriečiai Eurolygos rungtynėse pranoko Lenkijos čempionus, Zielona Guros „Stelmet“ krepšininkus.

Tuo įspūdžių pilna diena Kauno socializacijos centro delegacijai nesibaigė. Po pergalingo mačo, „Žalgirio“ arenos treniruočių salėje vaikai susitiko su „One Team“ ir „Žalgirio“ ambasadoriais R.Seibučiu ir O.Hanlanu. Žalgiriečiai prisijungė prie jaunųjų krepšininkų žaistų žaidimų ir įsiamžino nuotraukose.

Komentarai