„One Team“ ambasadoriai R.Seibutis ir O.Hanlanas skatino vaikus siekti svajonių (VIDEO) 2

Kauno „Žalgiris“ sėkmingai tęsia Eurolygos socialinės programos „One Team“ veiklą Lietuvoje. Jau trečią sezoną su Kauno socializacijos centru bendradarbiaujantys žalgiriečiai prieš gražiausias metų šventes surengė dar vieną naudingą susitikimą su jaunaisiais gerbėjais.

Praėjusią savaitę „One Team“ ambasadoriai Renaldas Seibutis ir Olivier Hanlanas Kauno socializacijos centro auklėtinius pakvietė į „Žalgirio“ areną.

Pas žalgiriečius atvykę svečiai įsikūrė treniruočių salėje. Čia krepšininkai, vaikai ir juos lydintys pedagogai susėdo į bendrą ratą ir kalbėjo apie gyvenimo tikslus ir svajones. „One Team“ ambasadoriai papasakojo apie savo kelią į didįjį sportą ir atskleidė, kokią svarbą jų gyvenimuose turėjo užsibrėžto tikslo siekimas.

„Labai džiaugiuosi, kad „Žalgiris“ prisideda prie „One Team“ programos. Tokie projektai yra labai naudingi ir tikiu, kad jaunimas, su kuriuo šiandien bendravome, tą naudą pajaus, – kalbėjo „Žalgirio“ gynėjas Renaldas Seibutis. – Susitikę „Žalgirio“ arenoje mes galėjome pasikalbėti, kaip svarbu turėti svajonių. Tikiuosi, kad iš šio susitikimo vaikai pasisems teigiamų dalykų ir panaudos šią motyvaciją ateityje siekdami užsibrėžtų tikslų“.

Susitikimo metu paaiškėjo, kad „One Team“ ambasadoriai vaikystėje susidūrė su panašiomis problemomis kaip paaugliai iš Kauno berniukų socializacijos centro. O.Hanlanas papasakojo, kad turėjo labai stengtis siekdamas savo tikslų, kad nenuklystų blogais keliais kartu su draugais, kurie stengėsi jį pakreipti netinkama linkme. Jo tėvai ir jo paties tvirtas užsispyrimas padėjo atsilaikyti pagundoms ir tvirtai žengti link savo svajonės.

„Šiandien su „One Team“ projekto dalyviais praleidome tikrai prasmingą dieną. Tikiuosi, kad užkrėčiau šiuos vaikus pozityvumu. Džiaugiuosi, kad „Žalgiris“ ir Eurolyga yra socialiai atsakingi ir dirbdami kartu siekia reikšmingų tikslų. Smagu padėti vaikams. Papasakojau savo istoriją ir kaip man krepšinis padėjo tapti geru žmogumi“, – apie susitikimą su jaunaisiais „Žalgirio“ gerbėjais sakė gynėjas O.Hanlanas.

Beveik dvi valandas trukusiame susitikime „One Team“ ambasadoriai ne tik dalinosi savo patirtimi, bet ir planavo kartu su paaugliais jų būsimas profesijas. Vėliau žalgiriečiai, padedami fizinio rengimo trenerio Justino Grainio, kartu su vaikais žaidė įvairius komandinius krepšinio žaidimus bei linksmai leido laiką.

„Žalgiris“ ir „One Team“ bendradarbiavimą su Kauno socializacijos centru tęsia trečius metus. Šio bendradarbiavimo esmė – ne tik suteikti vaikams džiaugsmo, bet ir padėti jiems visapusiškai tobulėti per sportą ir krepšinio žaidimą. Kiekvieną savaitę jų centre vyksta bendri užsiėmimai, kuriuos veda „Žalgirio“ administracijos atstovai ir prie projekto prisijungę savanoriai.

Komentarai

  1. HHGN

    MNBG

  2. Kaleigh

    Én még soha sem haÃtms¡lzan, vagy legalábbis nem emlékszem rá, kardamom-t. Mondjátok már meg, hogy mire hasonlít az íze? de nehogy azt, hogy a kardamomhoz ! :)))Férjem is nagy kekszevÅ‘ és már nem nagyon tudok valami ujat kitalálni neki. Az ízét azért kérdezem, mert a kávéjához fogyasztja a kekszet. Szerintetek ???