Kauno „Žalgiris“ nerado priešnuodžių Maskvos CSKA žaidimui (VIDEO) 55

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams nepavyko pasipriešinti vienai galingiausių Europos komandų. Penktadienį „Žalgirio“ arenoje vykusiame Eurolygos „Top 16“ etapo šeštojo turo mače žalgiriečiai pralaimėjo Maskvos CSKA komandai 59:94 (11:26, 18:18, 16:22, 14:28).

Rungtynių pradžioje į penkis Maskvos CSKA taškus ilgai netrukus atsaką rado ir kauniečiai: perėmęs kamuolį dėjimu žiūrovus iš vietų kėlė Ianas Vougioukas, o tritaškį smeigė Renaldas Seibutis – 5:5. Tuomet svečiai vėl surengė savo spurtą ir įpusėjus kėliniui turėjo aštuonių taškų persvarą (5:13). Nors baudas sumetė Edgaras Ulanovas ir aikštėje pasirodęs Martynas Pocius, varžovai toliau po žalgiriečių krepšiu rasdavo antruosius šansus demonstravo sunkiai sustabdomą puolimą – 9:21. Taškų sąskaitą atsidarė Brockas Motumas, tačiau po pirmųjų dešimties minučių švieslentėje degantis rezultatas daug optimizmo nesuteikė – 11:26.

Antrą kėlinį pradėjo aštrus ir rezultatyvus M.Pociaus reidas, tolimą bombą įskraidino Olivier Hanlanas – 16:29. Svečiai iš Rusijos šeimininkavo baudos aikštelėje rinkdami vieną kamuolį po kito puolime, o tolėliau krepšio visas antras progas puikiai išnaudojo Milošas Teodosičius bei Nando De Colo (16:34). Komandą įkvėpti bandė tritaškius smeigę R.Seibutis ir Lukas Lekavičius bei agresyviai sužaidę Paulius Jankūnas ir O.Hanlanas – 25:38. Gerai besidarbavę gynyboje žalgiriečiai privertė CSKA krepšininkus be taškų žaisti jau keturias minutes, o dar didesnį triuškmą „Žalgirio“ arenoje kūrė taškus pelnęs komandos kapitonas P.Jankūnas (27:38). Tiesa, greitai maskviečiai malšino įsisiautėjusias tribūnas ir į pertrauką išėjo susikurdami rimtus pamatus antrai rungtynių pusei – 29:44.

Po didžiosios pertraukos Lietuvos čempionų metimai tiesiog išsisukdavo iš krepšio, tuo tarpu kitoje aikštės pusėje buvo realizuojami net ir sudėtingiausi bandymai – 29:52. Sunkiu metu iniciatyvos ėmėsi komandos kapitonas P.Jankūnas, pasižymėti pavyko I.Vougioukui – 35:54. Drąsiai rungtyniavo L.Lekavičius, bet CSKA pranašumas tik augo (37:60). Ketvirčio pabaigoje I.Vougiouko perdavimą tolimu šūviu pavertė Siimas-Sanderis Vene, tritaškiu svečius baudė ir Kasparas Vecvagaras, o du taškus pridėjo O.Hanlanas – 45:66.

Paskutinę rungtynių atkarpą puikiai pradėjo P.Jankūnas, kurio šeši taškai mažino atsilikimą iki devyniolikos – 51:70. Aštuntąjį savo tašką rinko O.Hanlanas, agresyviau sužaidė S.Vene, tačiau užtikrintai žaidę svečių legionieriai artino CSKA komandą prie pergalės (55:78). Mesdamas baudas neklydo I.Vougioukas, o rungtynių baigtis likus dviem minutėms jau nebekėlė abejonių (57:85). Nesėkmingai susiklosčiusį mačą užbaigė Martyno Sajaus netaiklų metimą taisęs S.Vene – 59:94.

„Žalgiris“: P.Jankūnas 16 (6/9 dvit.), O.Hanlanas 8 (2 per. kam.), S.Vene 7, R.Seibutis 6, I.Vougioukas 6 (2 per. kam.), L.Lekavičius 5, M.Pocius 4, K.Vecvagaras 3, B.Motumas 2, E.Ulanovas 2 (7 atk. kam.), M.Sajus 0.

CSKA: M.Teodosičius 20 (3/6 trit., 4 rez. perd., 2 per. kam.), N.De Colo 19 (3/4 trit., 3 per. kam.), R.Freelandas 13 (5/6 dvit., 6 atk. kam.).

Komentarai

  1. a

    gal kam reikia 2 bilietu i 132 sektoriu

  2. Darius

    Naujas dizainas visiškas šūdas, neįmanoma skaityti, teksto eilutė per pusę metro į abu šonus. Koks durnius sugalvojo tokį „patobulinimą“ ? Gerai, čia niekas nepasikeis, todėl kad būtų į temą apie Žalgirį – lavoną Pocių lauk !

  3. po kiek bilietai

    kiek kainuoja bilietas.Jei nebrangiai gal paimsiu

  4. Va va

    O balvoną Darių lauk iš komentatorių skilties. Ar tu, vėpla, nežinai Pociaus situacijos?

  5. Virgis

    Krepšinis gyvai, puiki kokybė, puikios emocijos.
    Lietuviški komentatoriai ir HD kokybė tik per
    http://seeonline.net/lietuviski-kanalai/viasat-sport-baltic/

  6. zal

    Gėda,gėda ,gėda .gėda ,-mynkin nahui nevykeliai ir gražinkit savivaldybes pinigus kuri atėmė iš gyventojų jūms turtuoliams

  7. zal

    Lekavičius nevykėlis mest jį į žalgiris 2 komanda kiek šitas liliputas dar mum nervus gadins

  8. fk

    Lekavičius nevykėlis mest jį į žalgiris 2 komanda kiek šitas liliputas dar mum nervus gadins

  9. cska

    Šeip asilą Pocių tai tikrai išspirt jau laikas ir nesvarbu kokia ten situacija šitas fruktas pinigus gauna uz orą ir gali sauleisti bet ką,pst ji velniop kuo greičiau

  10. .....

    Na ir kodėl mes pastoviai tokie skysti esam. Gaila man tik tų kurie dar kažko tikisi ir eina į areną žiūrėt šitos krepšinio parodijos….

  11. nu jo

    Va dabar galim padėkoti tokiam ex „žalgiriečiui“ Kalniečiui, kad paliko mus vidury sezono su superstaru Luku pagrindinio įžaidėjo rolėje.

  12. baryga

    ko jus ce visi bliaunat koke sudetis toks ir zaidimas kol nebus yzaidejo normalaus ir centro atletisko tol busim dauzomi visu eaurolygoj !!!! o lkl dar visko ir ce gali nutikti su toke sudetim zodziu sezonas palaidotas !

  13. 19Ž44

    Labai jau bailiai žaidžia. Bijo mesti, vien ieško kitų. Gaila, kad vėl skaudžiai gausim.

  14. R to nu jo

    Ir gerai, kad ismete ta klaidieti. O del Luko. Ko tu is jo nori ? Anksciau zaizdavo po kelias min. , o dabar po kelesdesimt. Pagalvok koks jam kruvis ir kokia atsakomybe tenka.

  15. looserz

    qrwa kokią gėdą daro Kaunui šitie mižniai ,neįsivaizduoju kokiu asilu atsilupusiu reikia būti kad mokėtum pinigus ir sėdėtum arenoj iš gėdos numirt galima

  16. Q

    Dvi skirtingo meistriskumo komandos.Pergales nesitikejau,bet bent jau kovos ir noro bandyti ikast – norejosi.Nebuvo nieko,taippat kaip ir praeita savaite.Baisu is tiesu pagalvot kas bus kitais metais,kai grupeje „Zielona Gura“ ar „Pinar Karsiyaka“ nebebus..

  17. kz

    Teeeip…smagu buvo…caskui.

  18. .....

    Bet tai ant kiek savęs negerbt, jau net nekalbu apie fanus, kad leistis daužomiems kas kartą virš 30 taškų. Bent kiek sportinio pykčio parodytų, o čia dabar jau norma patapo. Iš šitų žaidėjo profesionali tik alga ir likus. Labai rimtai pagalvočiau ar nevertėtų parduoti arba atsisakyti A licenzijos. Jeigu jau nesugebam bent kiek konkurencingos sudėties surinkti tai bent jau pataupykit savo fanų nervus ir nebedarykit gėdos prieš visą Europą.

  19. virgis

    Pirma jie neatlieka savo darbo…t.y. NEPATAIKO!!!! kiekviena diena ciupineja kamuoli ir t.t.baudas jiem reikia skirti, nes nedirba savo darbo…nesimato jokiu pastangu, nera noro zaisti….ir cia skaitosi profesionalai??? viskas ok pralaimekit, bet zaisti pradekit!!!! jei yra bedos su galvose, manau pajegus zalgiris islaikyti kad ir 10 labai geru psichologu komanda, kad padetu pasiruost, nusiteikt gal ir zaist…

  20. HM

    O kaip gyrė kai kas Luką, kad puikus įžaidėjas bla bla bla, va ir pasimatė, jau antras rungtynes koks puikus, ir niekas čia nekaltas, kad Kazlauskas, o paskui ir Krapikas jam žaisti neduodavo, nes matė dėl ko. Verkiant reikia naujo įžaidėjo, Lekavičiui tik LKL žaisti, o šiaip kaip koks trečias komandos įžaidėjas tik gali būti, ir nelabai jam matosi tobulėjimo galimybės… o be to ūgis mažas, labai lengva tokį uždengti.

  21. as

    tarbaklyniai nevykeliai

  22. JUozas

    Mesti tą Lekavičių į antra komandą kuo greičiau niekada nebus iš jo gero žaidėjo vien dėl jo mažo ūkio jo metimai fuksiniai oriniai kažkokie ,silpnas ,ne jam su vyrais žaisti,galima Lietuvos lygoje aukštesnį įžaidėja įsigyti su geresniu driblingu ir vidutiniu pataikymu o jis tragikomedija ,nzn kas jį paėmė į tą žalgirį bet buvo klaida

  23. o

    gal jau laikas ivardinti ir pradeti kalbeti apie tikraja problema – komandos komplektacija, ir uz tai atsakingus zmones?

  24. JUozas

    Seibutis rungtynių pradžioj atjungė visą komandą darydamas klaida po laidos ,praradinėdamas kamuolius ir mėtydamas netaikliai.Kodėl tokiam asilui yra duodama mesti ,jei jis to nesugeba ,jis nieko jau nesugeba ,o iš 3 vieną pataikyti gali net ir tas kvailys Pocius ,su tokiais žaidėjai toli nenueisim,reikia tokių kurie norėtų žaisti

  25. GS

    Svetaine padaryta atbulom rankom uz koius 100 EU

  26. Trojus

    NUOMONĖ:Yra kaip yra- žaidžia pinigai, Lietuva biedna, o džiaugsmai apie pakilusį LKL lygį – mirusio raminimas….Nors ir biedni, bet būkim teisingi – Žalgirio komplektacija yra baisi: Motumas, Vecvagaras, Javtokas, Pocius, Vene… Jie tik vidutiniokai net LKL. Ir Šaras ką nors pakeisti su šiais krepšininkais nieko negalės. Sezonas palaidotas, bet prognozuoju, kad ir vėl kitą sezoną komandoje bus krepšininkai dinozaurai- Javtokas, Pocius. Javtokui Žalgiris , kiek žinau, yra daug skolingas- tai ir ima… Apsaugok Aukščiausias nuo komplektuojančių komandą.

  27. Darius

    Ka daryti, kad pagaliau butu supakuotas ir issiustas i Vilniu lavonas pocius ? Kaip reikia atgaivinti antra tokia pat klipata seibuti ? Gal jam vitaminu truksta ? Kokiu reikia buti asilu vadovu, kad sitiek laiko kesti komandoje luosa-ryza kengura ? Kokiu reikejo buti idiotu, kad surinkus sita lavonu gauja pareiksti „ypac pasistiprinome“ ?

  28. Andrius

    Jei profesionalus krepsininkas laisvas bijo mesti i krepsi, tai gal reiketu pagalvoti apie specialybes keitima? Galioja Seibuciui, Hanlanui, Pociui…, Kas nutiko Lukui, atrodo, kaip pridejas i kelnes ir laksto su uodega nuleistas. Kur dingo staigumas, tokio ugio budamas su tokiu greiciu gali tik NKL zaisti…

  29. ,,,,,

    Kas yra baisesnio už šitą sudėtį tai tik komandos vadyba. Tik jie kažkodėl tyli ir nesugeba kaltės prisiimti. Paulius Motiejūnas gali rinkti pinigus, bet jų panaudoti naudingai nemoka. Čia turėjo pagelbėti Rutkauskas, bet jis visą laiką tik žlugdė žalgirį ką ir toliau sėkmingai tęsia. Čia reikia naujo žmogaus su šiuolaikišku požiūriu ir žiniomis.

  30. Green White Boy

    Zalgirieciams reikia naujo, gero izaidejo.. Kai paziuri I puolima, tai net kartais geda.. Reikia kazko panasaus I Dentmona ir pandyti Kleiza paimt..

  31. zalgirio fanas

    Pikta juodai dėl tokio tragiško žaidimo, esu Žalgirio fanas ir man ne giliai kaip mano mylima komanda žaidžia. Realiai Eurolygos lygio turim tik 2 žaidėjus tai Jankūnas ir Vougioukas, visi kiti tik daro gėda Žalgirio vardui. Toki triuškinimai, bet komandos vadovai dalbajobai Motiejūnas su Rutkausku nesugebėjo nupirkti pastiprinimui įžaidėjo ir centro bent minimum. Jug pinigai liko ne tik Kalniečio, bet ir Javtokui jug moka ne klubas o draudimas atlyginimą kaip traumuotas. Tai kur visi sutaupyti pinigai dingo? Už šiuos pinigus galime ne tik centrą ir įžaidėją naują nupirkti, bet ir dar kokį amerikoną, kuris sugeba tritaškius mesti bet ir individualiai patemti komandą. Dabar jau ir liko vienos varžybos Eurolygoje iki kol vėl bus galima registruoti naujus žaidėjus, bet taip naujų žaidėjų nbematom. Bletttttt jug jau dabar reikia juos pirkti ir duoti pritapti komandoje LKL bežaidžiant, bus tas pats kaip pernai su Will Cherry kuris ilgai nesugebėjo pritapti komandoje ir nebus iš jų jokios naudos Eurolygoje. Jug ne taip lengva amerikiečiams čia iškart prisitaikyti, jei jie čia niekad nežaide. Nesuprantu kiek dar ilgai komandai vadovaus tas neišmanėlis Motiejūnas?!!! Kaip sukomplektuoja komandą, tai ir turim kurią visi triuškina.

  32. Na

    Bl

    Galima ir suprast dėl ko Pocius nulinis ir ji uzjaust, bet o kur komandos interesai tada,

    uzjauciam Pocių bet komanda dėl to kentėt neturėtų, gauna didžiulį atlyginimą ir turi dirbt savo darbą. Ir dabar galima suprast dėl ko turkai seibucio atskrate. O atvirai tai nebuvo iš cask pusės nei ten kažkokio spaudimo, nei ypatingos agresijos, bet zalgiris patys tiesio viską darė blogai

  33. gintas

    galbut Zalgiriui,laikas keisti vadovus,nes jie neisiklauso i fanu zodzius ,nes komandai,reikia gero centro bei izaidejo.kitaip prarasite dauguma sirgaliu

  34. zalgiris krepsinis.net

    amerikieciu noro zaisti tik eurolygoje nepatenkines zalgiris tesia izaidejo paieskas

  35. zalgiris zalia

    ceponis prie kryziaus save turetu kalti ne saras o zalgirio vadovai

  36. kaunas

    siendien gerbiamo pauliaus motiejuno gimtadienis

  37. kaunas

    tiesiog viskas vakar juodai nesiseke nors ir cska visa galva ira pranasesni visu atzvilgiu ot ka reiskia kai neturim amerikieciu

  38. Jonas

    Viena aišku, kad Jasikevičius nieko su tokia komanda nepadarys. Kompektacija baisi, bet vadovybė nemanau, kad tikėjosi tokio prasto pociaus ir vidutiniško kalniečio žaidimo. Pocius tapo lkl lygio žaidėju, o Kalnietis psichologiškai sutrikęs buvo. Manau, kad gerai jog jį pardavė. Gali būt, kad pardavė dėl skolos Kaukėnui. Jau žinojo, kad pralaimės teismą. Eurolygoje nesitikiu kitokio vaizdo, bet svarbiausia lkl laimėtų ir manau to pakaks. O ateityje bus pamoka, kad pirkti brangiai abejotinus Lietuvius yra tikrai bloga mintis. Nes jų kaina rinkoje ir prastai lošiant išlieka aukšta.

  39. Koma

    Manau, kad kitą sezoną Žalgiryje turi būti 4 juodaodžiai amerikiečiai – tai centras, atakuojantis gynėjas, lengvas kraštas ir įžaidėjas, plius dar vokietukas pasijungs. Tada prie šitų vyrukų lieka dar P. Jankūnas, ant pakeitimo įžaidėjas galėtų būti Girdžiūnas iš Neptūno, taip pat manau, kad reikėtų pabandyti Mockevičių, kuris baigia mokslus Amerikoj ir NCAA, taip pat paimti Marių Grigonį… Manau, kad į komandos komplektaciją P. Motiejūnas ir G. Rutkauskas turi pažiūrėti itin atsakingai, o už šių metų komplektaciją atsakomybę turi prisiimti būtent vadovybė ir buvęs „didysis strategas“ Krapikas, nes su juo buvo tikrai derinami žaidėjų pasirinkimai… O šis sezonas jau nurašytas, o Š. Jasikevičiui stiprybės ir kuo didžiausios sėkmės ateinančiame sezone…

  40. Fanas

    Sekančią savaitę Barsa – beveik 100 proc. galima garantuoti, kad vėl bus pasikrauta triuškinančiai. Gal 30+ ir nebus, bet kokie 25-27 minuse turėtų tikrai būti. Scenarijus daugmaž bus toks – kelias minutes pradžioj Barsa leis pasidraskyti, pavaizduoti šikantį katiną, antroj pirmo kėlinio pusėj pradės žaisti normaliai, tai po pirmo kėl. Žalgiris su tokiais invalidais (išskyrus Jankūną nu ir gal dar Vujuką) gaus virš 10 akių. Didžiajai pertraukai išeis turėdami arti -20. Trečiam kėliny vėl kiek Žalgiris pasidraskys, gal net sumažins skirtumą keliais taškais ir taip žais iki ketvirto vidurio. O pabaigai rungtynių Barsa padarys tą patį, ką darė Chimkai ir CSKA – užmėtyt trapakais ir skirtumas gražiai artės link -30. Toks scenarijus tiks praktiškai visoms likusioms grupės varžyboms, o bendras įmestų-praleistų taškų skirtumas sieks apie -200. Su tokia klipatų komanda ir albatrosu motiejum (kuriam komanda labai pasistiprinus, gerai sukomplektuota, centro nė pro kur nereikia įžaidėjo – nu gal… pasilaužius) komanda labai smarkiai degraduos, o tai tikrai persiduos ir LKL varžyboms, taigi sezono finišas kolkas atrodo labai graudžiai. Iš esmės reikėtų išmesti gerą pusę komandos, Lekavičiui priverstinę stažuotę į NKL ar net LKL, kol bent kiek padoriai išmoks žaisti, pasiimti dublerių iki trūkstamo skaičiaus – bent jau nebus abydna už komandą ir vaikai žais užsidegę, norėdami įrodyti (o kai kurie jų jau dabar gerokai lenkia daugelį pagrindinės komandos invalidų). Kad ir gausim ir žiauriai, bent vaikai turės geros praktikos. Nes po vakar pornografijos vakaro darosi šlykštu dėl komandos komplektuotojų-guru – tokių lopų seniai Žalgiryje nebūta.

  41. Zalgirio fanui

    Deja, bet traumuotam Javtokui algą ir toliau moka klubas, o ne draudimas. Sportininkų ir ypač dažnai traumas patiriančių veteranų draudimas yra labai brangus dalykas, todėl kiek teko girdėti, nei vienas Žalgirio žaidėjas nėra draustas ir traumos atveju Žalgiris priverstas kiekvienam mokėti algą. Kai tuo atveju užsienyje tai padegia draudimas ir komandai žaidėjo traumos laikotarpiui atsiranda gan nemažai laisvų pinigų. Ar bent kartą teko girdėti kad motiejus būtų ką nors sakęs apie traumuotą žaidėją ir draudimą ? Aš bent jau nė karto negirdėjau. Užtat motiejus ir tyli subinę suraukęs ir dar neaišku kokias ten varkes kartu su Rutkausku abu varo. O kadangi neatsiranda laisvesnių pinigų, todėl nėra ir nebus naujų žaidėjų ir šitie invalidai ir klipatos (be Jankio ir graiko), deja, užbaigs sezoną ir neduok Dieve suvarys Žalgirio žaidimą. Labai gaila Šaro, kad gavo palikimui tokią nedėkingą situaciją, iš kurios privalo sumastyti ką nors padoraus :-(

  42. Darius

    Neapdrausti zaidejo yra tas pats, kas neapsidraudus vazineti su masina. Gali pasisekti, bet jei atsitiks kas, gali likti ir be namu, ne tik, kad be masinos. Todel iskritus Javtokui ir zaidzia visiskas nulis Sajus. Nei vienam padoresniam centrui pinigu nera. Atsikracius klaidu maiso klisiecio, euru atsirado tik izaidejui. Na gal nupirks nebloga, bet to bus maza, nes Zalgiryje yra tik Jankunas, Vagiukas, dar Ulanovas ir Hanlanas. Visi kiti yra turistai, pinigus gaunantys uz bezdejima apsivilkus Zalgirio apranga. Slove motiejunui !

  43. Jo

    Gera dovanėlė pmo gimtadienio proga, gerai dar kad rytas siemet dar beviltishkesnis, su draudimais manau yra siek tiek kitaip, bet javtokas neapdraustas, gal tiesiog buvo neadekvati suma, todel taip ir gavosi

  44. ..................

    Niekaip nesuprantu kam Tą Vecvagarą nusipirko ,O Seibutis grybas totalus kaip ir Pocius 2 komandos inkarai kurie tempia komandą žemyn,jiem negalima leisti mesti.

  45. top16

    ir 2016 butu neprosali isgirst naujos nuomones is rutkausko interviu

  46. top16

    naujam sezone laukia daug darbo su zaidejais keiciant is pagrindu su kuo pratest su kuo ne

  47. Bonifacas

    2 asilai Pocius ir Seibutis kuriais atsikratyti reikia kuo greičiau.Vietoj mižniaus lekavičiaus reikia kažką paimti,bet ką ,nes bet kas bus geriau nei tas liliputas ,būt geriau juodukas.

  48. Va va

    Labai blogai, kuomet sportas tampa vaikigalių ir jų išnaudotojų įkaitu. Vaikigaliai – tai tie, kurie būdami nebrandaus amžiaus arba niekaip nesuaugantys loja bet kada ir dėl bet ko. Išnaudotojai – tai tie, kurie kursto vaikigalius arba atvirai dirba destrukcinį darbą prieš priešininkų komandą, šiuo atveju Žalgirį.
    Tokie iš esmės daro labai didelį psichologinį spaudimą tiek komandos vadovams, tiek ir žaidėjams. Ir, blogiausia, kad tai veikia, o ypač žaidėjus. Tad tik visiškas kiaulė gali nuolat, pasitaikius pirmai progai, keikti žaidėjus, nesvarbu ar jis yra vaikigalis ar išnaudotojas…

  49. Visciukas

    Na sendiena isvyka I Siaulius gali buti problemu

  50. ...

    Pernai komanda surinko Motiejunas ir ji buvo daug geresne,gryzo siais metais is Rusijos didysis strategas Rutkauskas ir surinko slamsta,dar prisimenu pries sezona vienam interviu kaip jis didziavosi,kad tai jo darbas surinkt sia komanda kuri eis i top 8,pzdc bl

  51. Atsokit

    Plytfaniai is cia viena karta, jankunas tikrai zaliu fanams nekliutu

  52. Konas

    Šunys loja, karavanas eina. Kaspars Vecvagars po traumos ir negali žaisti kaip Eurolygos lygio žaidėjas, bet jis dar parodys savo, pamatysit visi kaip LKL finaluose žais, tada bus ir už Mantą geresnis bei užčiaups visus kritikus.

  53. ,,,,,,,,

    Manau pirmas vasaros darbas turėtų būti komandos pravalymas nuo tokių prie Žalgirio suoliuko jau daug metų priaugusių žaidėjų kaip Vene, Vecvagars ir Lipkevičius. Nes alga mokama, galbūt užima kažkurio perspektyvaus žaidėjo vietą, o naudos nulis. Va tada jau galima būtų galvoti ir apie tolimesnę komplektaciją.

  54. sirgalius nuo 1977

    Ar ne laikas Žalgiriui pasikviesti Vasiliauską,kuris kaip anksčiau Milaknis sutviskėjo Prienuose?Tokių rezultatų kaip su CASK nebūtu.