#TimeOutŽalgiris. „Laukinukės“ serialo žvaigždės įspūdžiai, Martynos simpatija ir sirgalių aistros (VIDEO) 0

„Žalgiris TV“ rubrikos #TimeOutŽalgiris laidos pasiekė jau dvyliktąją stotelę. Šįkart krepšinio sirgalių, žinomų pramogų pasaulio veidų bei laidos vedėjos Martynos emocijos ir pokštai užfiksuoti „Žalgirio“ arenoje vykusių Eurolygos rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA metu.

#TimeOutŽalgiris vedėjai Martynai pirmąjį sykį savo kailiu teko pajusti, ką reiškia ne pačiai užduoti klausimus, o į juos atsakinėti. Trumpam į pašnekovės kėdę atsisėdusią energingą merginą kalbino kitas „Žalgiris TV“ laidų vedėjas Rytis Kazlauskas. Pokalbio metu #TimeOutŽalgiris veidas atskleidė ir apie savo slaptą simpatiją.

Tiesa, mikrofonas ir laidos vedėjos rolė greitai sugrįžo į Martynos rankas, kuomet į klausimus teko atsakinėti ne kam kitam, o į Lietuvą atkeliavusiam garsiajam Lotynų Amerikos telenovelių aktoriui Mario Cimarro. Kultiniu visame pasaulyje tapusio serialo „Laukinukė“ žvaigždė kalbėjo apie „Žalgirį“ ir nuostabią atmosferą Eurolygos rungtynių metu.

#TimeOutŽalgiris dvyliktoje laidoje krepšinio gerbėjai išvyks ir „Žalgirio“ arenoje susirinkusių sirgalių prisiminimus apie legendines „Žalgirio“ bei CSKA klubų dvikovas prieš trisdešimt metų bei išvys nesuvaidintas krepšinio aistruolių bei žaidėjų emocijas Eurolygos rungtynių metu.

Komentarai