„Žalgirio“ Garbės Klubo nariams – susitikimas su Š.Jasikevičiumi 0

Kaip ir kiekvieną sezoną Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai į susitikimą pakvietė žalgiriečių vyr. trenerį Šarūną Jasikevičių. Susitikimas su treneriu įvyks pirmadienį, vasario 15 dieną, „Žalgirio“ arenoje esančiame bare „11“ po rungtynių su Panevėžio „Lietkabeliu“.

Šį sezoną „Žalgirio“ Garbės Klubo nariams suplanuota ir daugiau susitikimų – pavasarį numatyta Klubo nariams atvira „Žalgirio“ treniruotė ir sezono pabaigos renginys su žalgiriečiais. Taip pat Klubo narių pageidavimu planuojamas ir susitikimas su buvusiu „Žalgirio“ vyr. treneriu Gintaru Krapiku, jam grįžus iš Vokietijos.

Vasario 15 dienos susitikime dalyvauti gali ir naujai tapę Klubo nariais. Vienintelė sąlyga – iki minėtos dienos užpildyta narystės anketa ir sumokėtas nario įnašas.

„Žalgirio“ Garbės Klubas vienija tuos, kuriems „Žalgiris“ yra daugiau nei komanda. Tapę Garbės Klubo nariais ištikimiausi sirgaliai ne tik prisideda prie komandos biudžeto formavimo, bet ir gauna daug privilegijų. Garbės Klubo nariai dalyvauja komandos treniruotėse, bendrauja su žaidėjais ir treneriais. Klubo nariai tiesiogiai reiškia nuomonę, balsuoja, teikia rekomendacijas ir kitais būdais svarsto Kauno „Žalgirio“ iškeltus klausimus. Daugiau informacijos gausite ir į Garbės Klubą įstosite www.zalgirioklubas.lt.

Komentarai