„Žalgirio“ šokėjos kaunasi Eurolygos konkurso pusfinalyje (BALSUOKITE!) 1

Pirmadienį startavo Eurolygos šokėjų konkurso „EFES Euroleague Dance Challenge“ antrasis etapas. Šio konkurso nugalėtojos keliaus į Eurolygos finalo ketverto varžybas Berlyne. Konkurse ir toliau sėkmingai dalyvauja Kauno „Žalgirio“ merginos, laimėjusios pirmojo etapo A grupės varžybas.

Lietuvaitės už nugarų paliko net septynias komandas, o pusfinalyje varžosi su Berlyno ALBA merginomis, kurios B grupėje užėmė antrąją vietą.

Balsuoti už kaunietes galima oficialiame Eurolygos šokėjų konkurso puslapyje – http://efesdancechallenge.euroleague.net.

Antrojo etapo balsavimas tęsis iki vasario 15 d. vidurdienio. Kitame pusfinalyje susitinka Maksvos srities „Khimki“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ šokėjos.

„Efes Euroleague Dance Challenge“ konkurse dalyvauja ne tik Eurolygos, bet ir Europos taurės komandų šokėjos. Konkursas vyksta trimis etapais. Pirmajame krepšinio aistruoliai iš dviejų grupių išrinko po dvi komandas. Dalyvauti balsavime turi teisę tik pilnamečiai. Balsuoti galima po kartą per dieną už kiekvieną grupę. Antrą savo balsą bus galima atiduoti tik prabėgus 24 valandoms po pirmojo balsavimo.

Paskutiniojo etapo balsavimas vyks vasario 29 – kovo 7 dieną, kuomet ir paaiškės, kurios šokėjos vyks į Berlyne vyksiantį finalo ketvertą.

Eurolygos šokėjų konkursas yra rengiamas šeštą sezoną iš eilės. Žalgirietės šiame konkurse nugalėjo du kartus: 2012 ir 2014 metais, kai finaliniame ketverte atitinkamai šoko Stambule ir Milane.

 

Komentarai

  1. arunas

    uz Kauno Zalgirio sokejas