„Žalgirio“ 3×3 turnyre bus dar kartą pagerintas dalyvių rekordas (TVARKARAŠTIS) 1

Gegužės 1-ąją vyksiantis Kauno „Žalgirio“ 3×3 turnyras dar kartą apstulbins rekordiniu dalyvių skaičiumi. Aštuntajame turnyre žaisti krepšinį, futbolą ir tinklinį užsiregistravo net 293 komandos. Jos visą dieną varžysis šimtuose rungtynių šalia „Žalgirio“ arenos, o vakare visų turnyro dalyvių ir svečių laukia nemokamas „G&G Sindikato“ koncertas.

Antrą sezoną iš eilės kartu Lietuvos kariuomene rengiamas turnyras šįkart dalyvius pasitiks šūkiu „Išbandyk save!“, kuris puoš ir dviejų spalvų marškinėlius, atiteksiančius kiekvienam varžybų dalyviui. Praėjusiais metais gatvės krepšinio turnyras buvo surinkęs 244 komandas.

„Žalgirio“ 3×3 turnyro kovos sekmadienį startuos 10 val. ryte ir truks visą dieną. Čia galite susipažinti su oficialiu varžybų tvarkaraščiu.

Bendradarbiaujant su Lietuvos kariuomene dešimt turnyro grupių buvo pavadintos Lietuvai reikšmingų mūšių vardais. Saulės mūšio grupėje besigrumsiantys aštuoniolikmečiai vaikinai kausis dėl kelialapio į Europos čempionato atrankos varžybas. Pati gausiausia bus Žalgirio mūšio grupė, kurioje jėgas išmėgins 72 suaugusiųjų komandos. Būdamas socialiai atsakingas „Žalgiris“ nemokamai dalyvauti turnyre pakvietė ir aštuonias „Specialiosios Olimpiados“ komandas.

Dar vienoje papildomoje krepšinio turnyro grupėje varžysis ir Europos Sąjungos programos „Erasmus+” projekto „Aistruoliai prieš smurtą“ („FansAgainstViolence“) dalyviai. Prie šio projekto, kurio tikslas – sumažinti smurtą krepšinio arenose, didinant krepšinio aistruolių supratimą ir toleranciją, įgyvendinimo prisidedantis Kauno „Žalgiris“ ir Lietuvos krepšinio federacija į gatvės krepšinio aikšteles sukvies krepšinio sirgalius iš Lietuvos, Turkijos, Ispanijos, Bulgarijos ir Kroatijos. Vyks finalinis šių 5 šalių fanų turnyras su įvairiais konkursais ir prizais žiūrovams.

Visą dieną vyksiančiame turnyre apsilankys ir kovas LKL atkrintamosiose varžybose pradėjusi Kauno „Žalgirio“ ekipa. Specialiose rungtyse, tarp jų ir regbio aikštėje, laimėti prizus ir mesti iššūkį žalgiriečiams galės ne tik turnyro dalyviai, bet ir svečiai. Kaip visada „Žalgirio“ krepšininkai turnyre apsilankys net du kartus. Taip pat ant specialiai įrengtos scenos žalgiriečiai lauks visų norinčių su jais įsiamžinti nuotraukose.

Penkiolikoje krepšinio aikštelių, tinklinio aikštyne ir futbolo aikštėje vyksiančio turnyro nugalėtojų komandų lauks vertingi „Žalgirio“ ir rėmėjų prizai. Be to, Kauno „Akropolis“ dovanų čekiais apdovanos stilingiausią turnyro komandą.

Turnyro metu laukiami visi sporto entuziastai. Tie, kurie nelies prakaito krepšinio, tinklinio ar futbolo aikštelėse, galės tiesiog pasidžiaugti puikiu reginiu ar išbandyti save futbopulo varžybose, „Utenos alaus“ pramogų erdvėje ir kitose linksmybėse, o apie 20.00 val. savo koncertą pradės „G&G Sindikato“ vyrai.

Renginį prie „Žalgirio“ arenos sekmadienį, gegužės 1-ąją, artėjant 10.00 val. atidarys „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.


Turnyro pogrupių ir rungtynių tvarkaraščiai: Krepšinis, Futbolas, Tinklinis.

Primename, kad likus pusvalandžiui iki savo komandos pirmųjų rungtynių turnyro dalyviai privalo užsiregistruoti sekretoriate. Registruojantis kiekvienas komandos narys turi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (su nuotrauka ir gimimo data).

Komentarai

  1. vygantas

    kur tvarkaraštis 3x3planet.com puslapyje????