V.Lipkevičius keliasi rungtyniauti į „Vytauto“ ekipą 14

Kauno „Žalgirio“ gretose nuo 2011 m. rungtyniavęs Vytenis Lipkevičius keliasi į kitą LKL komandą. Su 27 metų puolėju abipusiu sutarimu buvo nutraukta sutartis ir nuo šiol jis atstovaus Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipai.

198 cm ūgio puolėjas yra baigęs Arvydo Sabonio krepšinio mokyklą, rungtyniavo „Žalgirio“ jaunimo komandoje, o Prienuose jau žaidė 2010-2011 metų sezone.

Paskutiniuosius penkis sezonus V.Lipkevičius žaidė pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje. Su klubu jis šešis sykius tapo LKL čempionu.

„Šią vasarą sukomplektuotoje komandoje turėjome 14-15 žaidėjų, tad natūralu, kad visiems krepšininkams jų norimo žaidimo laiko neužtektų. Turime ir iš jaunimo komandos ateinančių žaidėjų. Dėl Vytenio sulaukėme daug susidomėjimo iš kitų komandų ir galiausiai radome abiem pusėms naudingą sprendimą. Prienuose Vytenis gaus daugiau žaidybinio laiko ir galės vėl sustiprinti savo karjeros pamatus. Dėkojame jam už įdėtą darbą ir linkime kuo geriausių rezultatų“, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Praėjusį sezoną Eurolygoje V.Lipkevičius dėl traumos žaidė tik vienerios rungtynėse, per kurias į Maskvos CSKA krepšį įmetė du taškus ir atkovojo du kamuolius.

LKL čempionate per 16 susitikimų puolėjas rinko po 2,5 taško, 3,4 atkovoto kamuolio ir 0,6 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Komentarai

  1. kns

    Pagaliau puikų sprendimą klubo vadovai atliko.

  2. Nu va

    Ir visi patenkinti dabar :) neaišku kam jį visus tuos metus laikė. Dabar bus galima pažiūrėt ko verti Varnas su Valinsku

  3. Na

    Galėtų ir paimti ką nors į lengvojo krašto poziciją iš legiono. Būtų super, kaip pavyzdžiui T.J. Kennedy.

  4. as

    silpniausia pozicija dar susilpnejo.reikia butinai naujo SF

  5. reikia

    na matau kad diskutuoja kaip kur kad gali but naujas kad ir spalio men

  6. zalgiris

    Bet jau dabar ira 14 15 zaideju vien del to atsisake lipkeviciaus kad butu kitiems daugiau laiko

  7. ***

    butinai reikia naujo SF,vietoje Lipkeviciaus, reikia ,kad butu 15 zaideju,nes daug bus rungtyniu,14 zaideju bus per mazai….Pociu be reikalo atleido!

  8. Viskas gerai

    Reik jauniems duot pažaist!

  9. dėl Pociaus

    Pocių atleido ne be reikalo, jis kainavo per daug ir nėra tikras sf, o dabar pirks tikrą, tik šioje grandyje tetrūksta žaidėjo ir komplektacija puiki pagal galimybes

  10. na laukiam nekantriai sezono

    gal kas jau turit abonementus dar kolkas negavau sms pranesimo kad jau labai ilgai

  11. jau

    seniai gavau

  12. jau kada gavai

    Kada gavai tai kaip cia man taip ilgai manau jau dauguma pasiema

  13. prazdioj

    rugsejo, gal trecias aukstas?

  14. ne pirmas aukstas

    zalias sektorius jau siendien treciadienis as buvau prasiteses nu gal ryt poryt nes manau kad jau turetu but