#TimeOutŽalgiris: A.Limos pokštai, R.Javtoko išpažintis bei E.Ulanovo mintys dėl žurnalo viršelio 0

Praėjusį sekmadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko tradicinė Eurolygos „Media Day“, kurios metu žalgiriečiams teko trumpam pamiršti krepšinį ir pozuoti fotografams bei atsakinėti į žurnalistų klausimus. Visą tai fiksavo ir „Žalgiris TV“ komanda rubrikos #TimeOutŽalgiris laidoje.

Mažiausiai problemų dėl stovėjimo prieš fotoaparato objektyvą turėjo nuolat pozityviai nusiteikęs „Žalgirio“ legionierius iš Brazilijos Augusto Lima.

„Taip, man patinka tokios dienos kaip ši, – apie Eurolygos „Media Day“ kalbėjo A.Lima. – Turime linksmus komandos draugus, todėl vyrauja puiki nuotaika.“

Sukryžiavęs rankas ir nutaisęs užtikrintą veido miną A.Lima pademonstravo savo mėgstamiausią stovėseną, pozuojant fotografams. Be to, krepšininkas sulaukė netikėto  #TimeOutŽalgiris laidos vedėjos Martynos klausimo – ar „Victoria‘s Secret“ supermodelis Adriana Lima nėra brazilo giminaitė.

„Taip, tai yra ne. Apie tai mėgstu juokauti. Kaskart, kai grįžtu į Ispaniją, juokauju, kad ji yra mano giminaitė“, – šypsojosi žaidėjas.

Jeigu A.Lima prieš fotografų objektyvus jaučiasi lyg žuvis vandenyje, žalgirietis Robertas Javtokas turi visiškai kitokį atsakymą.

„Ne, pozuoti man nepatinka. Jaučiuosi ne savame kailyje. Jaučiuosi keistai, kai yra liepiama šaukti ar surėkti“, – prisipažino R.Javtokas.

R.Javtokui antrino ir komandos draugas Edgaras Ulanovas. Nepaisant to, kad žalgirietis klusniai ir puikiai įvykdė fotografų prašymus pozuojant, krepšininkas atskleidė, kad tokias dienas sezono metu jis mėgsta mažiausiai ir juokavo apie pozavimą žurnalų viršeliams.

„Nemėgstamiausia sezono diena yra šiandien, – aiškiai nukirto krepšininkas. – Nežinau ar esu buvęs ant žurnalo viršelio, nežinau ir aš norėčiau būti. Priklauso, kokia būtų nuotrauka, jeigu tektų būti pusnuogiam, nemanau, kad to norėčiau. Galbūt kada nors, kai trūks pinigų, reiks pozuoti.“

Daugiau smagių akimirkų iš „Žalgirio“ krepšininkų pasirodymo Eurolygos „Media Day“ Jūsų laukia jau antroje šio sezono #TimeOutŽalgiris laidoje.

Komentarai