„Žalgiris TV“ keliasi ir į televizijos ekranus – krepšinio gerbėjų lauks „Žalgiris TV savaitė“ 2

Paskutinis rugsėjo sekmadienis Kauno „Žalgirio“ gerbėjams atnešė smagią naujieną – nuo šiol kiekvieną sekmadienį nuo 20 valandos kanalo „INIT TV“ eteryje startuoja nauja kassavaitinė laida „Žalgiris TV savaitė“.

Naujoji televizinė laida apie Kauno „Žalgirio“ klubą tęs internetinės „Žalgiris TV“ televizijos pradėtą darbą – rengs įvairias rubrikas apie žalgiriečius, kuriose bus pristatomos karščiausios komandos naujienos, interviu su žaidėjais bei atidengiami ne visiems matomi krepšinio rungtynių užkulisiai.

Tiesa, tai dar ne viskas. „Žalgiris TV savaitės“ laidose bus apžvelgiamas ir Kauno „Žalgirio“ dublerių komandos gyvenimas bei namų rungtynės NKL čempionate. Aistruoliai galės susipažinti ir su „Kauno Žalgirio“ futbolo, „Žalgirio“ regbio ekipų ir „Žalgirio“ Garbės Klubo naujienomis.

Praėjusį sekmadienį „INIT TV“ eteryje startavusią laidą ves internetinės televizijos „Žalgiris TV“ žiūrovams pažįstami vedėjai Rytis Kazlauskas ir Martyna Marmaitė. Martyna ir naujajame sezone pristatys nuotaikingą „Žalgirio“ gyvenimo ritmo laidų rubriką #TimeOutŽalgiris. Rytis krepšinio gerbėjus supažindins su artėjančiais žalgiriečių mūšiais Eurolygoje ir LKL bei pristatys interviu su krepšininkais.

Kauno „Žalgirio“ komandos aistruoliai kiekvieną sekmadienį nuo 19 val. „INIT TV“ rodomos laidos įrašą galės jau kitą dieną išvysti „Žalgirio“ klubo „Facebook“ paskyroje.

#ZalgirisTV savaitė (2016.09.25)#ZalgirisTV keliasi į Jūsų televizorių ekranus! Nuo šiol kiekvieną sekmadienį nuo 20.00 val. televizijos INIT TV eteryje Jūsų laukia nauja laida „#ZalgirisTV savaitė“. Kiekvieną laidos įrašą rasite ir „Žalgirio“ facebook paskyroje, tad siūlome įvertinti pirmąją praėjusį sekmadienį rodytą laidą.

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Tuesday, 27 September 2016

 

Komentarai

  1. dziugu kad vel grysta

    Kiek idomiau per tv nei internetu

  2. init 20.00

    Zalgirio facebbok raso kad 20.00