Neeilinė galimybė: keliaukite su „Žalgirio“ vyrais į Eurolygos išvyką Atėnuose! 0

Kauno „Žalgiris“ siūlo neeilinę galimybę krepšinio aistruoliams – Eurolygos išvyką į Atėnus drauge su Lietuvos čempionų komanda!

Vieninteliai Lietuvos krepšinio atstovai stipriausiame Senojo žemyno turnyre laukia gausaus palaikymo Graikijoje, kur jau vasario 10 dieną „Žalgiris“ stos į kovą su „Olympiacos“ krepšininkais.

Visada svajojote kartu su žalgiriečiais patirti išvykos malonumus, iš arti pamatyti krepšininkų gyvenimo ypatumus bei išreikšti savo palaikymą svetur? Ši proga kaip tik Jums!

Aukščiausio lygio kovą su triskart Eurolygos čempionais, karštą atmosferą ir retai pasitaikančią galimybę už patrauklią kainą siūlo „Žalgiriui“ keliones organizuoti padedanti kelionių agentūra „Baltic Travel Service“.

Vasario 9 dienos rytą prasidedančios kelionės kaina priklauso nuo pageidaujamo viešbučio. „Baltic Travel Service“ siūlo net keturis kelionės variantus. Į vieną jų (249 Eur) įtraukti tik skrydžiai Kaunas-Atėnai-Kaunas. Į kitus tris pasirinkimus (nuo 289 Eur) yra įskaičiuoti ir skrydžiai, ir nakvynė su pusryčiais viešbutyje bei parvežimas į oro uostą tiesiai po rungtynių. Grįžimas į Kauną numatomas vasario 11 dienos ankstyvą rytą.

Tačiau ir tai dar ne viskas, kadangi 40 pirmųjų pirkėjų dovanų gaus nemokamus bilietus į šias Atėnų priemiestyje Pirėjuje vyksiančias Eurolygos rungtynes!

Nuvykę į Atėnus krepšinio gerbėjai turės laiko aplankyti žymias miesto vietas ar pailsėti. Taip pat papildomai galima užsisakyti 4 valandų ekskursinę kelionę po Atėnus, privačius ar grupinius pervežimus į viešbutį.

Užsiimti vietą kelionėje kartu su žalgiriečiais ir sužinoti daugiau informacijos galite jau dabar numeriu: +370 699 27980 ir elektroniniu paštu neringa@bts.lt.

Komentarai