Eurolygos savaitės rungtynes tarp „Žalgirio“ ir „Real“ stebės visas pasaulis 7

game-preview-vs-real2

Penktadienį viso krepšinio pasaulio akys nukryps į Lietuvą, kuomet Kauno „Žalgirio“ krepšininkai savo tvirtovėje priims karališkojo Madrido „Real“ išbandymą.

Būtent „Žalgirio“ arenoje vyksianti akistata tarp Lietuvos ir Ispanijos čempionų gavo Eurolygos savaitės rungtynių statusą. Šis įvertinimas reiškia, jog mačas bus transliuojamos nuo vieno planetos pusrutulio iki pat kito ir jį stebėti bus galima daugiau nei 150 pasaulio valstybių.

Tiesioginę transliaciją iš Eurolygos pripažinimo sulaukusios Kauno „Žalgirio“ arenos išvys ne tik Europos, bet ir egzotiškų Centrinės Amerikos, Afrikos bei Azijos valstybių gyventojai.

Žalgiriečių mestą pirštinę tituluočiausiam Europos klubui stebės ir amerikiečiai, nes Eurolygos savaitės rungtynės nuo šių metų pradžios sugrįžo ir į NBA TV eterį.

NBA TV žiūrovams tai bus vos trečioji europinio krepšinio dvikova šį sezoną, prieš tai jie išvydo Vitorijos „Baskonia“ ir Tel Avivo „Maccabi“ akistatą bei Graikijos grandų kaktomušą, kuomet Pirėjuje susigrūmė „Olympiacos“ ir Atėnų „Panathinaikos“ komandos.

Prieš kiek daugiau nei mėnesį taip pat buvo sumuštas ir TV auditorijos rekordas Europos krepšinio istorijoje. Eurolygos savaitės rungtynės tarp būsimų „Žalgirio“ varžovų iš Madrido ir Stambulo „Fenerbahce“ buvo stebimos net 201 valstybėje ar teritorijoje.

Penktadienį 19.00 val. vietos laiku startuosiantis susitikimas taip pat bus rodomas ir išskirtiniu Sport24 kanalu, kuris specializuotas keliaujantiems oru ar vandeniu, o tai reiškia, kad transliacija iš Kauno bus pasiekiama visame pasaulyje, bet kuriame planetos taške!

Be viso to, „Žalgirio“ arena sulauks ir išskirtinio Eurolygos dėmesio. Mačo išvakarėse Eurolygos filmavimo grupė lankysis komandų treniruotėse, bus filmuojamas žaidėjų atvykimas į areną, rengiami kiti specialūs reportažai.

Nors kauniečiai Eurolygos lentelėje šiuo metu yra antroje pusėje, o Jono Mačiulio atstovaujamas „Real“ klubas žengia viršūnėje, pirmas tarpusavio susidūrimas patvirtino, jog lengva ispanams nebus.  Madride žalgiriečiai gruodžio mėnesį krito tik paskutinėmis sekundėmis – 91:96 ir sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje žūtbūt sieks revanšo.

Nepraleiskite šanso iš arti pamatyti ryškiausias Europos krepšinio žvaigždes, kadangi bilietai į Eurolygos savaitės dvikovą tirpste tirpsta.

„Žalgirio“ gerbėjai vis dar gal pasinaudoti išskirtiniu BIG3 rungtynių rinkiniu, kuriuo pigiau ir paprasčiau užsirezervuos sau vietą į susitikimus su „Real“, Maskvos CSKA (sausio 24 d.) ir Barselonos „FC Barcelona“ (vasario 2 d.) komandomis.

Komentarai

  1. zalgiris

    Super na belieka real kipt i atlapus sausakimsoje arenoje bus atmosfera nuostabi zalia balta

  2. aga

    Pasidarysim gedos pries visa pasauli. Zalia balta zalia balta

  3. aga kaunas

    Neskubek ivykiams uz akiu tikrai taip negalim zaist kaip su zvezda unics reikes but maksimaliai nusiteikus art ant parketo kaip sakoma saro aisku be pasiteisinimu nusiteikimas energyja ait i kova zaliai balti kaunas

  4. Redas

    Sakykit ką norit, bet aš linkiu, kad pralaimėtu garbingai.

  5. aha

    Nu jo…. Neužtenka, kad gėdą prieš visą Europą daro, tai dar ir prieš visą pasaulį pasirodys. Turbūt net nereikia priminti, kad kai Kaune žaisdavom savaitės rungtynes visas dviženkliu skirtumu gavom. Ir ką Eurolyga sau galvoja…..

  6. aha nemalk sudo

    Tai kad galvoji visada gali pasikartot dvizenkliu skirtumu nereikia taip prisikalbet dabar zinai gaus ar ne gaus dvizenkliu skirtumu o ka ji gali galvot eurolyga ivertino kaip geriausia zalgirio arena uztai gavo eurolygos savaites runktyniu statusa kada tau anksciau buvo geda tai tik su zvezda tad nedaryk tragedijos

  7. tik

    ziurek nepasidaryk ko nors sau is gedos nes napamatysi rungtyniu. Geriau neziurek visai , dar pralaimejus didesniu skirtumu ivyks nelaime.