L.Westermannas: „Man yra išmušę ir kelis dantis, tačiau lūpą siuvo pirmą kartą“ (VIDEO) 0

Žalgirietis Leo Westermannas praėjusio penktadienio rungtynes Stambule su „Darussafaka“ komanda baigė ne taip kaip planavo. Po kontakto su varžovu prancūzui buvo prakirsta lūpa ir susitikimas žaidėjui baigėsi anksčiau laiko.

L.Westermannas su „Žalgiris TV“ dalinosi mintimis apie tai, kas vyko iškart po incidento.

„Tai tiesiog krepšinyje nutinkantis dalykas – „Darussafaka“ žaidėjas trenkė man į veidą ir iškart pajaučiau, kad mano burna buvo pilna kraujo. Kraujo buvo visur, net ant mano marškinėlių. Iškart keliavau į žaidėjų rūbinę, kur mane apžiūrėjo gydytojas. Bandėme siūlėmis sutvarkyti žaizdą, kad galėčiau grįžti į aikštę, bet žaizda buvo per sunki ir teko keliauti į ligoninę. Ten man buvo padarytos 6-7 siūlės. Dabar viskas tvarkoje. Negalėjau žaisti krepšinio keletą dienų, bet tikiuosi grįšiu į aikštę rungtynėms su „FC Barcelona“, – kalbėjo L.Westermannas.

Eurolygos 21-ojo turo mačas su Barselonos ekipa ketvirtadienį bus žaidžiamas „Žalgirio“ arenoje.

24-erių metų 198 cm ūgio krepšininkas pripažįsta, kad ir anksčiau karjeroje yra nukentėjęs nuo varžovų ir gavęs į smūgių į veido sritį. L.Westermanno teigimu, po tokių incidentų yra tekę atsisveikinti ir su dantimis.

„Mano veidas ir burna turi visą tokių traumų istoriją. Man yra išmušę ir kelis dantis, tačiau lūpą siuvo pirmą kartą. Žaizdą vis dar skauda, bet viskas turėtų būti gerai“, – pasakojo žalgirietis.

Nors smūgis buvo stiprus ir žaizdą teko siūti Stambulo ligoninėje, L.Westermannas nepamiršo savo komandos draugų pasirodymo rungtynėse su „Darussafaka“ ir stengėsi sekti rezultatą. Krepšininkas nuolat palaikė ryšį su arenoje esančiais „Žalgirio“ atstovais.

„Stengiausi sekti rezultatą, kurį man telefonu kas penkias minutes pranešdavo mūsų komandos atstovas Mindaugas. Buvau labai laimingas dėl iškovotos pergalės“, – tvirtino prancūzas.

Komentarai