„Žalgiris“ ir „Žalgirio“ arena kviečia jungtis prie kilnios kraujo donorystės akcijos 0

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos ir „Žalgirio“ arenos personalas vasario 15 d., trečiadienį, ne tik rūpinsis į „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyro ketvirtfinalio rungtynes atvykusiais sirgaliais, bet ir kvies prisidėti prie kraujo donorystės akcijos.

„Norime pasidžiaugti ir pasidalinti gera žinia – trečiadienio rungtynių ir pertraukų metu čia pat, arenoje, visi norintys turės progą kažkam padovanoti šansą pasveikti ar net gyventi“, – prie kraujo donorystės akcijos kvietė prisijungti „Žalgirio“ arenos direktorė Asta Ivanauskienė.

Simboliška, kad ši iniciatyva įgyvendinama dviejų ypatingų švenčių sandūroje ir itin svarbių „Žalgiriui“ rungtynių metu. Juk būtent per rungtynes sirgaliai išlieja pačias įvairiausias emocijas – nuo aistringiausios meilės komandai iki pačių didžiausių patriotiškumo pliūpsnių.

Savo sirgaliais besididžiuojantys „Žalgirio“ krepšininkai taip pat skatina prisidėti prie šios kilnios misijos.

„Raginame nebūti abejingais. Tikimės, kad ši iniciatyva kraujo donorais įkvėps tapti ir tuos, kuriems iki šiol tai atrodė sudėtinga procedūra“, – kvietimu dalinosi „Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

„KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ ketvirtfinalio rungtynių su Klaipėdos „Neptūnu“ pradžia – vasario 15 d., trečiadienį, 18.40 val., o aukoti kraują bus galima jau nuo 17.40 val. Nacionalinio kraujo centro palapinėje prie nuliniame arenos aukšte esančios rūbinės.

Komentarai