#TimeOutŽalgiris: KMT savaitgalio emocijos, įspūdingiausi momentai ir žalgiriečių triumfas! 0

Praėjusį savaitgalį „Žalgirio“ arenoje praūžė „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyro finalo ketvertas, kupinas emocijų bei įsimintinų momentų. Jo metu kova vyko ne tik dėl taurės čempionų titulo, bet ir dėl „Oro karaliaus“ bei geriausio snaiperio vardo.

Gražiausius turnyro momentus fiksavo „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris kamera, o laidos vedėja Dalia Belickaitė kvietė aistruolius, trenerius bei krepšininkus pasidalinti savo emocijomis ir mintimis apie įspūdingą renginį „Žalgirio“ arenoje.

Dalia pakalbino dėjimų konkurse triumfavusį ir finale Utenos „Juventus“ legionierių Aaroną Bestą pranokusį 175 cm ūgio Gediminą Žitlinską. Savo įspūdžiais pasidalino ir buvę žalgiriečiai Dainius Šalenga bei broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai.

Tuo tarpu tritaškių konkurse dalyvavęs „Žalgirio“ gynėjas Paulius Valinskas, nužygiavęs iki pusfinalio, pripažino, kad atliekant pirmuosius metimus jautėsi jaudulys, tačiau vėliau pavyko nusiraminti. Konkurse triumfavo Šiaulių „Šiaulių“ veteranas Arvydas Čepulis, neslėpęs džiaugsmo puikiu renginiu.

KMT turnyro kulminacija tapo sekmadienio vakarą vykęs finalo mūšis tarp Kauno „Žalgirio“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ klubų, kur panevėžiečius antroje rungtynių dalyje sutriuškinę žalgiriečiai į viršų kėlė pirmąjį sezono trofėjų!

Komentarai