Eurolygos savaitės rungtynėse – naujausio trofėjaus ekspozicija ir linksmybės žiūrovams 0

^0D6668A39D1C41ECFBEFB6C6D798173483317165D4FB2F4EE9^pimgpsh_fullsize_distr

Viso krepšinio pasaulio akys šį ketvirtadienį dar kartą nukryps į „Žalgirio“ areną, kurioje Eurolygos savaitės rungtynėse pagrindinius vaidmenis atliks Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkai.

Dėl geresnės pozicijos turnyrinėje lentelėje besikaunantiems žalgiriečiams Eurolygos reguliariajame sezone namuose liko sužaisti vos trejas rungtynes, tad kovo 9-ąją vyksiančiame centriniame lygos mūšyje „Žalgirio“ komanda laukia karšto žiūrovų palaikymo.

Ta proga geriausios Eurolygos arenos titulą gavusi „Žalgirio“ arena aistruolius pasitiks pasipuošusi nauju trofėjumi, nemokamomis pramogomis ir gera nuotaika.

Pirmajame arenos aukšte bus atvirai demonstruojamas naujausias šeimininkų trofėjus – vos prieš keletą savaičių žalgiriečių iškovota Karaliaus Mindaugo taurė, kurią išvysti ir prie jos nusifotografuoti galės visi norintys.

Trečiajame arenos aukšte ne tik įspūdingai atsiveria visa arenos platybė, graži miesto panorama, bet čia dar ir  įsikurs interaktyvių pramogų kampelis. Jame „Žalgirio“ aistruoliai galės išbandyti virtualaus krepšinio pramogą.

Į rungtynes besirenkančių gerbėjų gerą nuotaiką užtikrins ir į linksmybių sūkurį įtrauks kraują kaitinančios „Žalgirio“ šokėjos bei DJ pulto virtuozai – „G Spot DJ‘s“ vyrukai. Be to, išskirtinį įvaizdį aistruoliams sukurs savanorių komanda, kuri abejose arenos aukštuose nemokamai papuoš visų norinčiųjų veidus žaliai-baltomis spalvomis, o „Bon Chance“ vaišins duonos traškučiais.

Visos Lietuvos krepšinio komandos vardą patvirtinantį „Žalgirį“ artėjančiame mače palaikys ir Kauną specialiais „Kautros“ autobusais pasiekę vilniečiai, marijampoliečiai ir alytiškiai, kurie į krepšinio sostinę sugūžės išskirtiniais „Žalgirio ekspresais“.

Taigi, suvieniję jėgas užkurkime pirtį Eurolygos grandui iš Graikijos ir gerų emocijų užtaisu nutieskime žalgiriečiams kelią į pergalę!

Komentarai