„Žalgiris TV savaitė“: nuo vienuoliktosios pergalės Eurolygoje iki „Žalgiris-2“ žygio NKL aštuntfinalyje 0

Sekmadienį nuo 20 val. televizijos „INIT TV“ eteryje Kauno „Žalgirio“ komandos gerbėjai galėjo išvysti naujausią šio sezono „Žalgiris TV savaitės“ laidą.

Šįkart laidos dėmesio centre – vienuoliktoji žalgiriečių pergalė Eurolygoje. Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai triumfavo praėjusio ketvirtadienio Eurolygos savaitės rungtynėse, todėl laidoje išvysite ne tik pergalingos dvikovos epizodus ir žaidėjų komentarus, bet ir džiaugsmo akimirkas po susitikimo.

Po pertraukos į „Žalgiris TV savaitėje“ apžvelgiamas ir futbolo „A“ lygos čempionate rungtyniaujančių „Kauno Žalgirio“ futbolininkų pasirodymas. Šįkart laidoje išvysite žalgiriečių starto naujajame sezone momentus rungtynėse namuose su Klaipėdos „Atlantu“.

Po futbolo peripetijų ir interviu su Stambulo „Fenerbahce“ komandos vadovu Maurizio Gherardini žaliai-baltų sirgalių lauks Kauno „Žalgirio“ dublerių ekipos pergalingo pasirodymo aštuntfinalyje apžvalga.

#ZalgirisTV savaitė (2017.03.12) (25 laida)Naująją darbų savaitę pradėkite su „Žalgiris TV savaitės“ laida – nuo puikios žalgiriečių pergalės Eurolygoje, naujojo futbolo sezono iki jaunųjų žalgiriečių žygio NKL pirmenybėse!

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Monday, 13 March 2017

Komentarai