„Žalgiris TV savaitė“: nuo pergalės Kazanėje iki pokalbio su Eurolygos vadovu Kaune 0

Kauno „Žalgirio“ komandos sezonui persiritus į svarbiausiųjų mūšių stadiją, kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. televizijos „INIT TV“ eteryje laidoje „Žalgiris TV savaitės“ pristatomos vis karštesnės sezono akimirkos.

Šįkart laidos pradžioje krepšinio gerbėjai persikels į Kazanę, kur galės prisiminti ir dar sykį išvysti ypatingai svarbios pergalės Eurolygoje akimirkas.

Gražią pergalę Kazanėje keis pokalbis su Eurolygos vadovu Jordi Bertomeu Kauno „Žalgirio“ arenoje. Stipriausio klubinio krepšinio turnyro galva dalinosi mintimis apie „Žalgirio“ areną, „Žalgirio“ klubą ir kitus dalykus.

Laidos antroje dalyje – Dalios Belickaitės „minuso“ iššūkis, mestas Edgarui Ulanovui. Žalgirietis ne tik priėmė iššūkį, bet dar ir pademonstravo, kaip „kabliu“ pataikyti nuo vidurio.

Kitoje „Žalgiris TV“ laidų rubrikoje – #BackToSchool „Žalgirio“ žaidėjas Leo Westermannas prisimins savo mokyklos laikus.

„Žalgiris TV savaitė“ laidos pabaigoje – apžvelgiamas ir Kauno „Žalgirio“ dublerių pasirodymas ketvirtfinalio serijoje NKL čempionate.

#ZalgirisTV savaitė (2017.03.19) (26 laida)Nuo pergalės Kazanėje iki interviu su Eurolygos vadovu J.Bertomeu Žalgirio arena! Pakeliaukite po svarbiausius praėjusios savaitės žalgiriečių įvykius kartu su naująja „Žalgiris TV savaitės“ laida. ;)

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Monday, 20 March 2017

Komentarai