Antradienį „Žalgirio“ arenoje – svarbios rungtynės ir pramogos žiūrovams (VIDEO) 1

1200x630_03_16_be_bc2

„Tikiuosi, kad ir mūsų sirgaliai supras, kad antradienį bus vienos svarbiausių sezono rungtynių. Reikia, kad jų būtų kuo daugiau“, – dar po pergalės penktadienį Kazanėje kalbėjo Kauno „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius.

Per tas kelias dienas kauniečiai ne tik spėjo grįžti iš Rusijos, bet ir pasiekė dar vieną pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL). Rungtyniaujant tokiu tempu antradienio Eurolygos 27-ojo turo rungtynėse su Stambulo „Anadolu Efes“ komanda žalgiriečiams bus reikalingas ypatingas sirgalių palaikymas.

O visus aistruolius „Žalgirio“ arena kaip visada pasitiks svetingai. Pirmajame arenos aukšte lankytojų lauks nemokamos virtualios pramogos, o į trečiąjį aukštą šį kartą persikels naujausias žalgiriečių iškovotas trofėjus. Ten bus galima išvysti Karaliaus Mindaugo taurę, prie kurios nusifotografuoti galės visi norintys.

Į rungtynes besirenkančių gerbėjų gerą nuotaiką užtikrins ir į linksmybių sūkurį įtrauks kraują kaitinančios „Žalgirio“ šokėjos bei DJ pulto virtuozai – „G Spot DJ‘s“ vyrukai. Išskirtinį įvaizdį aistruoliams sukurs savanorių komanda, kuri abejose arenos aukštuose nemokamai papuoš visų norinčiųjų veidus žaliai-baltomis spalvomis.

Tiek prieš rungtynes, tiek per pertraukas „Žalgirio“ arenoje susirinkusių žiūrovų akys turėtų atkreipti dėmesį ir į arenos palubėje kabantį video kubą, kuriame netrūks specialiai šioms rungtynėms paruoštų atrakcijų.

Per ilgąją pertrauką „Žalgiris“ prisidės prie Pasaulinės Dauno sindromo dienos paminėjimo, kuomet du jaunuoliai iš Turkijos žaidimą aikštelėje su Kauno Specialiosios Olimpiados nariais.

Be to, visos Lietuvos krepšinio komandos vardą patvirtinantį „Žalgirį“ artėjančiame mače palaikys ir rekordinis „Žalgirio ekspresu“ atvykusių sirgalių būrys. Kauną specialiais „Kautros“ autobusais pasieks ne tik vilniečiai, marijampoliečiai ir alytiškiai, bet ir krepšinio gerbėjai iš Druskininkų, Vilkaviškio ir Prienų.

Jei jums trūksta priežasčių antradienį apsilankyti „Žalgirio“ arenoje, #ZalgirisTV vedėja Dalia turi dar keletą! Šalia įspūdingo Eurolygos mūšio Jūsų laukia daugybė pramogų. Išnaudokite jas!

BILIETAI: http://bit.ly/Zalgiris-AnadoluEfes

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Monday, 20 March 2017

Komentarai

  1. lauk Seibutį

    Šiandien bus svarbiausios rungtynės, laimėti prieš įsibėgėjusius turkus galima, bet reikės ne tik sėkmės ir sirgalių. Turkų komanda individualiai paėmus geriau sukomplektuota, žaidžia labiau po vieną, lyginant su Žalgiriu. Jų rezultatyvumas aukštesnis, tačiau jie mažiau bauduojasi, labiau bauduoja juos. Pas mus tik Ulanovas, Jankūnas ir Lekavičius išprovokuoja daugiau baudų, negu padaro patys, turkų komandoje tokių yra 5. Turkų komandoje nėra Javtoko, Seibučio, Harteisteino, pas juos praktiškai visi 12 gali kilti nuo suolo, pas mus jei į aikštelę išbėga Seibutis, žmogus turi kišenėje graibyti valerijono, o jei šalia to kosmonauto dar ir medkirtį Javtoką išleidžia, jau ir valerijonas nepadeda. Bet mes turime Šarūną jasikevičių ir tikimės su jo pagalba iškovoti pergalę.