„Žalgiris TV savaitė“: nuo pergalingos kelionės į Tel Avivą iki pokalbio apie „Žalgirio“ areną 0

Sekmadienis – neeilinė dieną visiems ištikimiausiems Kauno „Žalgirio“ klubo gerbėjams. Kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. „INIT TV“ televizijos eteryje pasirodo naujausia komandos gyvenimą apžvelgianti „Žalgiris TV savaitės“ laida.

Šįkart pagrindiniu laidos akcentu tapo „Žalgirio“ komandos pergalė Eurolygos rungtynėse Tel Avive. Į Izraelį kartu su žalgiriečiais skrido ir „Žalgiris TV“ komanda, kuri ne tik užfiksavo rungtynių momentus, bet ir gražias Tel Avivo vietas bei dviejų „OlyBet“ konkurso laimėtojų įspūdžius Izraelyje.

Laidoje krepšinio gerbėjai išvys ir Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusį interviu su arenos direktore Asta Ivanauskiene, kuri papasakojo įdomiausius dalykus apie geriausia Eurolygoje pripažintą krepšinio šventovę Kaune.

#ZalgirisTV savaitė (2017.03.26) (27 laida)Kartu su Kauno „Žalgirio“ krepšininkais praėjusią savaitę Tel Avive lankėsi ir „Žalgiris TV“ komanda, o įspūdingiausi kelionės kadrai bei, žinoma, pergalingų Eurolygos rungtynių epizodai tapo skaniausiu naujausios „Žalgiris TV savaitės“ laidos akcentu!

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Sunday, 26 March 2017

Komentarai